εχω διαβασει σε ξενο φορουμ μια αναφορα για χρηση του,αλλα ητανε ενα κομματι κλαδι σε 200λιτρα αν θυμαμαι καλα και οχι μεγαλο.για να σου πει καποιος με ασφαλεια θα πρεπει να το εχει δοκιμασει με αρκετα μεγαλο κομματι που να το εχει αφησει αρκετο χρονο στο ενυδρειο με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται.μεχρι να δω κατι τετοιο γραμμενο καπου (ακομα και απο χομπιστα-αλλα σοβαρο-),εγω δεν θα το εβαζα.ψαξε ομως στο Google,μπορει να βρεις κατι να μαθουμε κιεμεις

-------------------------
σε καποιο θεμα ειχα βαλει ενα λινκ με λιστα φυτων που ειναι γνωστα σαν τοξικα και μη για ζωα και ανθρωπους.αν το βρω τωρα θα το βαλω
κιεδω.
-------------------------
Eucalyptus globulus Species 3
3 = Minor toxicity: Ingestion may cause some minor symptoms such as vomiting or diarrhea. Ingestions of small amounts may not cause any symptoms at all.
Note: In general, plants considered poisonous to humans are considered poisonous to animals. However, in some cases animals have been poisoned by plants considered safe for humans.
προσωπικα,αυτο μου φτανει για να μην το βαλω.προς το παρον,μεχρι να διαβασω κατι σοβαρο για το αντιθετο.