Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-11-12, 09:54
Χρηστος Ζ. Ο χρήστης Χρηστος Ζ. δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αλιαρτος Βοιωτιας
Προεπιλογή

για ευκαλυπτο δεν ξερω να σου πω, αλλα τα κλαδια απο αμπελι που τα εχω δοκιμασει και στα δυο μου ενυδρεια σου τα συστεινω ανεπιφυλακτα, εχουν φοβερο οπτικο αποτελεσμα και ειναι εντελως ακινδυνα (εννοειται οτι διαλεγεις καθαρα κλαδια μακρια απο φυτοφαρμακα και αποξηραμενα 2-3 χρονια). μονο να προσεχεις, επειδη εχεις ζωοτοκα, ριχνουν αρκετα τις σκληροτητες.
δικες μου μετρησεις σε 200 λιτρα ενυδρειο και με τρια μεγαλα κλαδια απο αμπελι, νερο βρυσης gh 22, kh 21, μετα απο δυο εβδομαδες gh 12, kh 12.
ξεχασα να πω οτι το ενυδρειο εχει χαλαζιακη αμμο, ειναι αρκετα φυτεμενο και εμφανιστηκαν και τα πρωτα σαλιγκαρια λαθρεπιβατες, οσο να ναι παιζουν και αυτα το ρολο τους στο χαμηλωμα των σκληροτητων.

οταν λες οτι σου εμειναν 16 μηνες τι εννοεις? και προσωπικα αντιπαθω αγγλικα- γαλλικα- γερμανικα- κινεζικα κ.τ.λ κ.τ.λ. εδω καλα-καλα δεν ξερουμε τα ελληνικα, η δευτερη γλωσσα μας μαρανε. εντελως σιχαμενα ειναι τα greeklish και οι διαφορες συντομογραφιες που στραβωνεσαι να διαβασεις μια λεξη. εννοειται οταν βλεπω ποστ γραμμενα σε αυτου του ειδους τη γραφη δεν μπαινω καν στον κοπο να κοιταξω τι λενε.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01313 seconds with 10 queries