Θέμα: συμβουλη?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-11-12, 16:04
Το avatar του χρήστη freediver
freediver Ο χρήστης freediver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βόλος
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
αν μετα απο ενα χρονο δεν εχει εξατμηστει αυτη η χλωρινη σημαινει εχει γονιδια του Τσακ Νορις οποτε μαλλον αυτη θα εξουδετερωσει το αντιχλωριο
Ειπαμε να ειμαστε προσεκτικοι, αλλα μου θυμισες ενα τυπο την εποχη των δισκετων που ειχε κολλησει ενα ιο και εκανε στη δισκετα καμια δεκαρια φορες φορματ για ασφαλεια (και το κορυφαιο, για ακομα μεγαλυτερη ασφαλεια με τα την πεταξε )
Βεβαια καπου θελει λιγο αποτοξικοποιηση αυτο το πραγμα, αλλα οχι με αντιχλωρια αλλα με ενεργο ανθρακα για κανα δυο μερες τουλαχιστο
Φίλε Nick74, ο τύπος από την εποχή των δισκετών δε με αντιπροσωπεύει, καθώς έδωσα μια συμβουλή για επεξεργασία (που δε νομίζω ότι θα έβαζε κάποιον σε κόπο) και όχι για πέταμα. Δεν είμαι ο μόνος που μίλησε για αντιχλώριο... αλλά πέραν τούτου, όταν έχουμε να κάνουμε με τόσο βλαβερές ουσίες καλό δε θα είναι να είμαστε 100% αποτελεσματικοί; Αν η χλωρίνη δεν έχει εξουδετερωθεί, ο παράγοντας του χρόνου δεν παίζει κανένα ρόλο. Η τοξικότητα υπάρχει. Δε θα έδινα ανασφαλή συμβουλή, και υπενθυμίζω ότι δεν έχουμε να κάνουμε με νερό βρύσης που περιέχει κάποιο ποσοστό χλωρίου, αλλά νερό που του προτέθηκε χλωρίνη... Οκ, με τον άνθρακα, αλλά και η προσθήκη αντιχλωρίου κρίνεται, από τη μεριά μου, σημαντικότερη και απαραίτητη. Δε θα το θυσίαζα με τίποτα.

Page generated in 0,01568 seconds with 10 queries