Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #154  
Παλιά 15-11-12, 23:10
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Κοιτα, οταν βαλω μπολι μπορει και να μην ποιασει... Ε και? μου ειναι γνωστο αυτο. παντα υπαρχει μια πιθανοτητα να γινει, αλλα προσωπικα που συνηθως δινω μπολι μια φορα το ειδα (και εποιασε με τη δευτερη)
οταν φορτωνω με φυτα και μετα πλακωνω αμμωνιες υπαρχει κινδυνος να καουν. ε και? το κανω παλι εν γνωση μου πως υπαρχει μια πιθανοτητα να γινει (τελευταια ειχαμε εδω μεσα τετοια περιπτωση)
Αν λοιπον υπαρχει και μια πιθανοτητα η μεγαλη ποσοτητα αμμωνιας να σκοτωσει το μπολι, παλι δεν εχω προβλημα γιατι πολυ απλα υπαρχει η πιθανοτητα να γινει και μονο που εχει καταγραφει εστω και ενα περιστατικο.
Απο κει και περα ομως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τουλαχιστο δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να αντιμετωπισω οτιδηποτε μπορει να συμβει οσο δεν υπαρχουν μεσα σε ενα ενυδρειο ψαρια (η μαλλον σε αυτη τη φαση μου αρεσει κι ολας να μελεταω λιγο πιο ακραιες καταστασεις εφ οσον ειμαι εκ του ασφαλους)
Τα ψαρια οταν θα μπουν ετσι κι αλλιως η βιολογια θα ειναι καρατσεκαρισμενη, το νερο ετοιμο να τα υποδεχτει κτλ κτλ κτλ οποτε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δε με απασχολει και τοσο η εξελιξη ενος ενυδρειου στη φαση στρωσιματος... Ας κανει οτι θελει, ας ανεβασει και κυανιο που λεει ο λογος η ας κανει κι ενα τριμηνο να στρωσει, κανενα προβλημα.
Απο κει και περα ολα αυτα τα βιαστικα που προτεινω το κανω επειδη δυστυχως ξερω πως το 99.9% των νεων χομπυστων ειναι βιαστικοι και θελουν να δουν αν γινεται ψαρια να κολυμπανε στον αερα πριν καν αγορασουν ενυδρειο. (εγω προσωπικα το 300ρι το εστρωνα εναμισι μηνα και, για να δω ποτε θα μηδενισει 8 ppm ...δε βιαζομαι καθολου σε τετοια πραγματα, αν βιαζομουνα τωρα θα ειχα ηδη ενα ζευγαρακι unimakulata κι ενα macrostomus και θα τα ειχα σε κουτια ΙΚΕΑ η στην καλυτερη θα ξαναεφτιαχνα δυο "νορμαλ συμβατικα" ενυδρεια )
Οι πιο αρχαριοι ομως δεν εχουν τετοια υπομονη, τουλαχιστο οι περισσοτεροι, και καπου τους καταννοω γιατι οταν τους καρφωθηκε να αποκτησουν ενυδρειο ειχαν στο μυαλο τους προφανως την εικονα ενος ενυδρειου ετοιμου διακοσμημενου γεματο ψαρια κι οχι οτι θα κανουν τους χημικους
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01463 seconds with 10 queries