Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 14-11-12, 19:31
kornilia Ο χρήστης kornilia δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 14-11-2012
Περιοχή: mytilhnh
Μηνύματα: 5
Προεπιλογή

αρα σιγουρα θα πρεπει να δωσω το ενα!!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lionor Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνωμη που παρεμβαινω, απλα θελω να εκφρασω κι εγω την αποψη μου. Αν ειναι λαθος ας διαγραφει, δεν θα χω κανενα προβλημα. Η κοπελα δεν ηξερε. Πηρε ενα ψαρακι, και την...πατησε, οπως την πατανε σχεδον οι περισσοτεροι. Της δωσανε και δωρο αλλο ενα, χωρις κι αυτοι να γνωριζουν τπτ. Ετσι την ειχα πατησει κι εγω, οταν μου ειχανε κανει δωρο 2 ψαρακια.
Καταρχην τα ψαρακια αυτα ειναι ασυμβατα μεταξυ τους, παρ οτι ανηκουν στην κατηγορια των χρυσοψαρων. To πρωτο ανηκει στην κατηγορια comet (γρηγοροι κολυμβητες), το 2ο στην κατηγορια fancy (πιο αργοι κολυμβητες). Ριχοντας τους τροφη, οπως ειναι φυσικο το 1ο προλαβαινει και την τρωει, μεχρι να φτασει και το αλλο. Γι αυτο και ισως και για αλλους λογους, αποφευγουμε να τα βαζουμε μαζι.
Σαφως και τα 30 λιτρα ειναι ακαταλληλα οχι για 2, αλλα ουτε για 1 ψαρακι. Στην θεση σου θα επεστρεφα το....δωρο. Θα προσπαθουσα εστω να κρατησω το ενα.
---Εαν θελεις, διαβασε προσεκτικα, ολη την ιστορια μου, θα την δεις μεσα στο φορουμ, ισως σου φανει χρησιμη. Να ξερεις ομως, οτι αν θελεις να κρατησεις ψαρια, θελει πολυ διαβασμα, διαθεση αρκετου χρονου και....χρημα να δωσεις---
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση!!στο χρονο και τη διαθεση δεν εχουμε προβλημα...στο χρημα και το χωρο εχουμε!αλλα σιγουρα κατι θα κανω για να ζησουν τα ψαρακια καλυτερα!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kornilia : 14-11-12 στις 19:31 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01519 seconds with 10 queries