Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 14-11-12, 10:08
cogarg Ο χρήστης cogarg δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 10-02-2012
Περιοχή: Αγία Βαρβάρα
Μηνύματα: 285
Αποστολή μηνύματος μέσω ICQ στον/στην cogarg
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimbit22 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ελλαδα μπορεί να βρεις σε μαγαζί που πουλάει μονο βίδες, εχω πετυχει κανα δυο τετοια αλλα δεν θυμάμαι που είναι..

Ψάχνεις για Μ3 ναυλον βίδα, παξυμαδι δεν χρειαζεσαι αλλα θα πρέπει να παρεις κολαουζο για να φτιάξεις σπειρωμα στις τρύπες σου για να πιάσει η βίδα..

Στο γοογλε βρηκα μερικά λινκ, εψαξα για "m3 naylon bolt " μπορεί να έχει και στο eBay..

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ με τα driver των σποτ και τα λεντ τους!!!! Εκτως οτι τρέχουν κατευθείαν απο 220v και ειναι γυμνη πλακέτα, δεν ειναι γειωμενα πραγμα που σημαίνει οτι τα λεντ αν και τρέχουν σε λιγα βολτ μπορεί ακόμα να είναι υπο τάση!!!
Μάλλον θα χρησιμοποιήσω ανοξείδωτες βίδες με παξιμάδια και πλαστικές ροδέλες για να μην υπάρχει πρόβλημα...είναι η πιο φτηνή και εύκολη λύση.

Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο έκανα τη μετατροπή είναι για να μην έχω 220v πάνω απ'το ενυδρείο. Πρός το παρόν δεν έχω βγάλει τους drivers απ'τα GU10, αλλά όταν το κάνω και αυτό θα είμαι σίγουρα προσεκτικός

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g81gr Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραία κατασκευή!!!Μπράβο!!! έτσι περίπου σκεφτόμουν να κάνω και εγώ μία, και αναρρωτιώμουν αν είναι αρκετό το Π αλουμινίου που έβαλες για ψύκτρα, αν λες ότι είναι οκ, τότε πάρα πολύ καλά!!! Να ρωτήσω κάτι, η θερμοαγώγημη κόλλα δεν είναι αρκετή για να στηρίζει τα λεντ??? ή δεν το ρισκάρεις??? κάπου σε ένα κινέζικο σιτε, βρήκα μία θερμοαγώγημη κόλλα που υποτίθετε ότι κολλάει κι όλλας τα μέταλλα...
Με τόσα λίγα led του ενός watt, απλά δε ζεσταίνεται καθόλου η ψήκτρα...σε μερικές μέρες θα δοκιμάσω και 24 led σε 85cm ψήκτρα αν και δε νομίζω να αλλάξει τίποτα.

Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να μπορώ να βγάλω τα led μαζί με τη βάση τους αν θέλω να αλλάξω κάτι στο φωτισμό και οι θερμοαγώγιμες κόλλες(εποξικές) είναι πολύ δυνατές !
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01556 seconds with 10 queries