Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 13-11-12, 21:44
Το avatar του χρήστη nazgul
nazgul Ο χρήστης nazgul δεν είναι συνδεδεμένος
Pufferator
 
Εγγραφή: 27-07-2011
Περιοχή: Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 6.123
Προεπιλογή

Κατ'αρχην, αν πεσουν τα νιτρικα δεν θα ανεβει η αμμωνια. Αντιθετως, η αμμωνια που δημιουργειται μετατρεπεται σε νιτρικα. Αν υπαρχει περισσοτερη τροφη που μενει και σαπιζει, θα ανεβουν τα νιτρικα κ αλλο.

Επισης, ο ανθρακας δε νομιζω να βοηθησει πουθενα. Δεν αφαιρει τα νιτρικα, αλλα χημικα, φαρμακα κλπ.

Τα ψαρακια προφανως εχουν προβλημα με τα πολλα νιτρικα που πιθανο θα ανεβαινουν περισσοτερο και απο 25 (μετρα και πριν την αλλαγη αν θελεις). Σιγουρα προκληθηκε ανισορροπια με ολα αυτα που λες, αλλα δε βρησκω λογο να τον προκαλεσαν τα φυτα, οπως αναφερεις. Μαλλον τα φυτα δεν βρηκαν καλες συνθηκες για να αναπτυχθουν.

Α! Τωρα το ειδα! Με στικς μετρας? Δεν ειναι καθολου αξιοπιστα, ομως και συνηθως γραφουν οτι να' ναι. (το ειδες και με τη μετρηση του pH). Με λιγα λογια, δεν ξερει κανενας τις ακριβεις μετρησεις σου. Υπαρχει δυνατοτητα για υγρα? Εστω να τα πας σε κανενα γνωστο πετσοπ σου για να κανουν μια φορα τις μετρησεις?
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01217 seconds with 10 queries