100ml αμμωνιας δεν αποκλειεται να καψει τα φυτα...
Εχω κανει στρωσιμο με αυτο τον τροπο και δεν επαθαν τιποτα, αλλα οπως δειχνει αρκετοι ειχαν προβλημα με καποια φυτα οποτε καλυτερα πρωτα να στρωνει και μετα να μπαινουν τα φυτα, τουλαχιστο οπως δειχνει το οτι ειναι τελικα πολλες οι περιπτωσεις που τα φυτα δεν την παλευουν.
Απο την αλλη λες πηρες μπολι, αρα δε χρειαζοταν κατι επι πλεον, η αν ηθελες να εισαι σιγουρος οτι θα εχεις τουρμπο βιολογια μπορουσες να κρατησεις 3-4 ppm οχι να ριξεις 100 ml μαζεμενα.
Τεσπα ολα μεσα στο προγραμμα ειναι, και υπαχει και η θετικη οψη οτι καλυτερα οι αρχαριοι να κανουν λαθη με τα φυτα παρα με τα ψαρια

ΙΣΩΣ βεβαια με μια γενναια αλλαγη να τα σωσεις αφου εκανες τοσο κοπο να τα στησεις.
Μολι υπαρχει, αρα εχεις βιολογια, υπαρχει σιγουρα και αμμωνια για να το συντηρησει, οποτε και ολικη αλλαγη να κανεις δεν θα ειναι κακο
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios816
ακριβως φιλε μου λιγα φυτα την αντεχουν την αμμωνια .
|
μωρε πολλα φυτα την αντεχουν, και ειναι και τροφη τους, αλλα το θεμα ειναι στην ποσοτητα της αμμωνιας.
Μεγαλες ποσοτητες οπως δειχνει οντως λιγα τις αντεχουν