Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-11-12, 13:35
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

θωδωρε, αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οπως λες καλυτερα σταματα το, σου λμιλαω εκ πειρας, και εχω δυνατοτητες μετρησης χλωριου και ενα σωρω αλλων στοιχειων.
Το χλωριο ειναι εντυπωσιακο ποσο λιγο χρονο θελει για να μη μεινει καθολου μετρησιμη ποσοτητα (τουλαχιστο στο νερο της Αθηνας, για αλλου δεν ξερω).
Ενδεικτικα μονο με αερισμο σε κουβα 12,5 λιτων εξαφανιζεται εντελως σε λιγοτερο απο 4 ωρες αλλα καλου κακου κρατα το 24ωρο για σιγουρια.
Αν εχεις δει ενα θεμα, ειχαμε μια συζητηση με τον delta και ταυτοχρονα (χωρις να το συζητησουμε και χωρις να το ξερει ο ενας για τον αλλο) κοψαμε το αντιχλωριο. Μετα απο 2-3 μηνες το ανακοινωσε ο Σπυρος λεγοντας πως απλα ολα του πανε καλα, και μετα επανελαβα κι εγω τονιζοντας πως οχι μονο ολα πανε μια χαρα αλλα ανεβηκε και το grade των γαριδων μου

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01360 seconds with 10 queries