Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-11-12, 17:25
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lionor Εμφάνιση μηνυμάτων
Eιδα οτι δεν εχει αναπνοες και απλα 'περιφεροταν' το σωμα του... Το...εθαψα. Το αλατι ισως να εκανε κατι, αλλα νομιζω επρεπε να το βαλω αμεσως και να βαλω κι αλατι σε μεγαλες ποσοτητες. Γι αυτο ρωτησα αμεσως εδω μην τα κανω χειροτερα...
Το αλατι ισως δρουσε απλως ανακουφηστικά, απο τη στιγμη που ηταν θανασιμα χτυπημενο δεν κανει θαυματα.

Παράθεση:
Βεβαια το λαθος και η βλακεια στην προκειμενη περιπτωση ειναι καθαρα δικια μου...
Κι εγω το εχω παθει με ατσαλια στο σωληνακι του φιλτρου ...
Ειναι γενικα απο τα σχετικα συνηθισμενα ατυχηματα στο χωρο, δυστυχως.
Ξερω πως αισθανεσαι ασχημα γιατι ειναι κατι για το οποιο ξερεις πως ηταν καθαρα δικη σου ευθηνη, αλλα ουτε η ζωη μπορει να γυρισει πισω ουτε ειναι κατι που εκανες εσκεμενα. Απλα ετυχε...
Παράθεση:
Την βιολογια (η οποια και αυτη παρουσιαζει...ανωμαλιες) πως να την κρατησω; Ριχνοντας τροφη ή βαζοντας της σε αποχη;
Εγω οταν ετυχε να εχω ενυδρειο χωρις ψαρια την κραταω με αμμωνια.
Ακομα κι αν εισαι υπερμαχος του στρωσιματος με τροφες, τωρα πια η ετεροτροφη βιολογια εχει παρει ετσι κι αλλιως το δρομο της και δεν εξαφανιζεται τοσο ευκολα, αλλα αν φοβασαι τοσο πολυ την αμμωνια βαλε τροφες σε δυχτακι

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01647 seconds with 10 queries