Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-11-12, 17:22
Το avatar του χρήστη thgparas
thgparas Ο χρήστης thgparas δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Μηλάκι-Εύβοια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Butterfly Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρίξε μια ματιά σε αυτό
Ετσι ακριβως το σκεφτομαι απλα το link ειναι με αλουμινιο,οποτε χαλκισωληνες δυσκολο να κρατησουν το βαρος του ξυλου.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sifos Εμφάνιση μηνυμάτων
γιατι δεν το κανεις ακουμπιστο??
Το σκεφτηκα να ακουμπαει αλλα μου αρεσει ποιο πολυ κρεμαστο.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές Εμφάνιση μηνυμάτων
Οσον αφορα τους μετασχηματιστες, εγω πηρα 10 ευρω ηλεκτρονικο μπαλαστ τ5 (non dimmable) και το 2x54 εκανε 20. Οποτε νομιζω καλα εισαι. Οσον αφορα το φωτιστικο, να λυγισει 20χ20 ειναι λιιιγο πιθανο σε μηκοσ 1,20, αναλογα το παχος του μεταλλου και το τι θα βαλεις που, αν βαλεισ τα μπαλαστ στισ ακρεσ θασαι πιο ασφαλησ πχ και τα ρεφλεκτορσ να τα πιασεις οσο πιο μακρια απτο κεντρο.Το 40αρι απτην αλλη παραειναι μεγαλο, οπτικα νομιζω θα χτυπαει ασχημα, εκτος αν το επενδυσεις με 2-3μμ ξυλο (ειτε το 20αρι ειτε το 40αρι). Τελος μια ξυλινη κατασκευη σε ομορφια δεν μπορει να συγκριθει αν γινει προσεγμενα. Θεμα προτιμησης ειναι κατα τη γνωμη μου.
ΘΑ λυγισει πιστευεις?σκεψου οτι θα ειναι 2 σιδερα ειτε μασιφ 20*20 ειτε στρατζο 40*40 σε αποσταση 30 ποντους δεξια-αριστερα απο τις ακρες του κοντρα πλακε.
Αν δεις το λινκ ποιο πανω ακριβως ετσι θελω να το κανω.Αλλα φοβαμε το βαρος και να μην γυρισει προς το πισω τζαμι.

Σας ευχαριστω ολους...

Page generated in 0,01402 seconds with 10 queries