Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-11-12, 20:57
Το avatar του χρήστη Κουραμπιές
Κουραμπιές Ο χρήστης Κουραμπιές δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετά το διακλαδωτή θα βάλεις ανεξάρτητα βανάκια για το κάθε ένα (πλυντήριο και Α/Ο). Εγώ ξέρω ότι δεν κάνει να βρίσκεται η μεμβράνη συνέχεια υπό πίεση. Για αυτό και σε αυτό το σετάκι υπάρχει και η Shut-Off Valve, ώστε να μην υπάρχει πίεση εκεί. Θα σε βοηθήσει πολύ αν θες να έχεις μόνιμα γεμάτο βαρέλι χωρίς να κάνεις κάτι χειροκίνητα, αλλά θα πρέπει να αλλάξεις λίγο τις ρουτίνες σου, αφού προσθέτεις και στοιχεία (αν έβαζες σκέτη όσμωση θα ήταν πολύ πιο εύκολο εννοείται!). Για το άλλο που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω ακριβώς, όμως από τη στιγμή που μένει κάποιες μέρες ας πούμε αχρησιμοποίητη καλό είναι να κάνεις και flush. Με το κιτ του φλοτέρ απλά θα κερδίσεις το να μην είσαι από πάνω περιμένοντας να γεμίσει για να το κλείσεις. Αν σου περισσέψουν λεφτά όμως κάποια στιγμή αγοράζεις αυτό και δεν ξαναρωτάς τίποτα!
Xμμμμ καταλαβα. Οποτε κατα πρωτον θα παω να παρω ενα βανακι για την ΑΟ, για να μην την σφραγιζω και εχει πιεση μεσα. Δεν μενει ουτε μερα αχρησιμοποιητη γιαυτο ρωταω για το flush, τη χρησιμοποιω πολλες φορες την ημερα για λιγο, και λιγο πριν την αλλαγη την ανοιγω να γεμισει το βαρελι. Καλη φαση το κοντρολερ, πολλα λεφτα με τους αισθητηρες ομως...χαρηκα με τα 50, αλλα τα 106 ειναι μπολικα. Και θα παρω και ενα flush kit να κανω flush μετα απο χρηση να ειμαι σιγουρος.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 Εμφάνιση μηνυμάτων
μετα το Flush,θα μενει νερο βρυσης μεσα.που θα βγαινει ομως παλι πριν την επομενη χρηση με το flush που θα κανεις.το θεμα ειναι αυτο το νερο να μην περναει απτη μεμβρανη οχι το αν θα μενει μεσα.ετσι κιαλλιως πρεπει να μενει νερο μεσα.αν στεγνωσει η μεμβρανη χαλαει.
Μα αφου εχει ουτως η αλλως περασει απτα προφιλτρα δεν εχει χλωριο και στερεα για να βλαψει την μεμβρανη. Σωστα? Αλλα αν δεν κανω flush μενει το βρωμικο νερο της ΑΟ ε? Που ναι μεν ειναι ελευθερο χλωριου αλλα τιγκα στα στερεα, και στην περιπτωση μου, στα νιτρικα. Σωστα?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01627 seconds with 10 queries