οκ φιλε αν αποφασισω να το κανω αυτο θα κανω αυτο που μου λες ακομα το σκεφτομαι και το ψαχνω αυτο το θεμα
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Κουραμπιές
Aν βαλεις καναν εχινοδορο καμια μαρσιλεα βαλισνεριες κλπ δεν χρειαζεται να σηκωσεις τιποτα κατα τη γνωμη μου. Αλλωστε ολα αυτα καποια στιγμη σταματανε να απελευθερωνουν στοιχεια, με εξαιρεση το flourite αλλα τσαμπα θα το βαλεις. Πολυ σκοτουρα. Εγω θα φυτευα κατευθειαν.
Τι βυθο/αμμο/χαλικι εχεις τωρα?
-------------------------
Μην τον μπερδευεις με το μαλακο  αν ειναι να παρει βυθο απτο παλιο, να παρει μονο απο ΠΑΝΩ ΠΑΝΩ, και οχι με το κουταλι βαθια. Το φιλμ που μας ενδιαφερει ειναι ψηλα. Αλλα αποσο ξερω δεν εχει γαριδες κλπ οποτε δεν τον καιει και να μην εχει στρωθει ο βυθος ιδιαιτερα.
|
εεε φιλε αμμο δεν εχω βαλει χαλικι
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ανδρεα : 03-11-12 στις 23:07
Αιτία: Automerged Doublepost
|