Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 31-10-12, 22:45
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

οχι ολα λαθος τα εκανε.
Πρωτα φτιαχνουμε το νερο στς σκληροτητες που θελουμε και μετα το βαζουμε στο ενυδρειο, και φυσικα δεν ανεβαζουμε ουτε κατεβαζουμε κατακορυφα απολυτως τιποτα. Οτι μεταβολες θελουμε να κανουμε τις κανουμε σε οσο γινεται αργοτερους ρυθμους.
Πχ αν θες να κατεβασεις 2 βαθμους ph μπορει ως ασφαλες να θεωρειται η πτωση 0.2 της κλιμακας το 24ωρο, αλλα αυτο δε σημαινει πως θα κατεβαζεις επι 10 μερες καθε μερα τοσο. Κατεβαζεις τη μια μερα 0.2, την μεθεπομενη παλι καπου εκει γυρω η και λιγοτερο, μετα ανα 3-4 μερες παλι το ιδιο ωστε η ολη διαδικασια να ολοκληρωθει σε κανα μηνα τουλαχιστο η και περισσοτερο.


ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ


Αν το βαλεις αυτο καλα στο μυαλο σου και συμπεριφερεσαι προσεκτικα σε οποιαδηποτε μεταβολη θες να κανεις τοτε θα εχεις πραγματικα υγειη ενυδρεια χωρις προβληματα (τεσπα χωρις αδικαιολογητα προβληματα)
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01249 seconds with 10 queries