Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-10-12, 20:33
Mikevet1984 Ο χρήστης Mikevet1984 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Smile

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g81gr Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι η αλήθεια είναι ότι όταν παω στον κτηνίατρο τη γάτα μου, μου λεει ακριβώς αυτό... Δεν υπάρχουν εργαστηριακές εξετάσεις για ζώο (πέρα από τα άλογα) κάνει 2 3 τέστ, της βάζει θερμόμετρο και μας ρωτάει, έχει αλλάξει κάτι??? όχι, τότε είναι καλά!!! Στα ψάρια, αν δεν κάνεις τεστ νερού, βλέπεις τη συμπεριφορά και κρίνεις ανάλογα, αλλά όπως είπες, δεν βήχουν, δεν έχουν πυρετό, δεν σου λένε, οοοο πονάω... υποφέρω, ζαλήζομαι κτλ!!! Για μένα αυτό είναι στην τύχη!!! Κρίνοντας πάντα συγκριτικά με την ανθρώπινη ιατρική εξέταση και αποκατάσταση.
Εντάξει.... δεν ειναι επί προσωπικού και δεν έχει νόημα να απαντησω. Απλά είπα αυτά που επί τόσα χρόνια μάθαινα στο πανεπιστήμιο. Και μεταξύ μας αυτό αλλά μην το βγάλεις παραέξω και το μαθει ο κτηνίατρος που πας το ζωάκι σου. Εδω και χρόνια υπάρχουν ειδικοί κτηνιατροί αναλυτες για σκυλακια και γατάκια που τους βαζεις την ενδεδειγμένη ποσότητα αιματος σε μπουκαλάκι όπως και στον άνθρωπο και σου βγαζει αναλυτικά λίστα με αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων όπως ακριβώς και στην επιστήμη σου στον άνθρωπο. Αυτό το ξέρει ο οποιοσδήποτε που έχει ζωάκι και το πάει στον κτηνιατρο. Αν κανουμε οικονομία δεν πατάμε ποτε το κατοικίδιο μας σε κτηνίατρο και μετά λεμε ότι έτσι μου είπε ο κτηνίατρος είναι αλλη ιστορία. Το κλείνω εδώ δεν έχει....νόημα. Είπα απλά την άποψη μου για το θέμα με την διαγνωση νοσηματων σε ψαρια.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01621 seconds with 10 queries