Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #45  
Παλιά 24-10-12, 15:41
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος Ζ. Εμφάνιση μηνυμάτων
μπορει στη φυση να υπαρχει μια διακυμανση στις τιμες του νερου οταν αλλαζουν οι εποχες, περιοδος βροχων και ξηρασιας, αλλα αυτη η διακυμανση ειναι μεσα στα ορια του ψαριου. δηλαδη οι σκληροτητες και το πεχα θα παραμενουν σε χαμηλα επιπεδα (Αμαζονιο) ανεξαρτητως εποχης.
Οχι απαραιτητα, οταν βλεπεις πχ μετρημενα 5-8 ειναι αληθινες μετρησεις αλλα οι μεταβολες οι οποιες φερνουν αναστατωση κρατανε πολυ ελαχιστο χρονο, ομως η φυση χρησιμοποιει τετοια εργαλεια - σοκ ωστε να ξεσκαρταρει την ποιοτητα των γονιδιων ετσι ωστε να μην επιζουν οι "αδυναμοι" και να μην υπαρχει εκφυλισμος (σκληρο μεν αλλα χαρη σ αυτους τους νομους υπαρχει ζωη και διαιωνιζεται).
Αυτα τα πραγματα δεν εχουν καμια σχεση με τα ψαρια που διατηρουμε στα ενυδρεια μας βεβαια.
Εδω μαλιστα θα φερω το παραδειγμα των γκαπυ, που σχεδον ολα οσα κυκλοφορουν εχουν εκφυλισμενο γονιδιο απο τις αλλεπαλληλες αιμμομιξιες που τα υποβαλουμε χωρις τακτικη ανανεωση.
Αν υποβαλλονταν ολα τα γκαπυ που διατηρουν οι χομυστες σε φυσικες δοκιμασιες αμφιβαλω αν ο αριθμος που θα επιζουσε αν θα ηταν σε ποσοστο τις εκατο διψηφιος.
Αυτο βεβαια δε μας ενδιαφερει ως χομπυστες ουτε τα συγκεκριμενα ψαρακια ειναι λιγοτερο αγαπημενα επειδη δε θα την παλευαν στις σκληρες δοκιμασιες της φυσης.
Εμεις αυτο που θελουμε να προσομοιωσουμε οσο αυτο μπορει να γινει ειναι την αγαπη της φυσης προς τα πλασματα της κι οχι τις δοκιμασιες, οποτε αυτο που μας ενδιαφερει ειναι το τι συμβαινει 350 μερες το χρονο και οχι τις 10 (και πολυ ειπα μαλλον γιατι οι ισορροπιες δεν κανουν 10 μερες να επιστρεψουν εκτος απο τις περιπτωσεις που συντρεχουν αλλοι λογοι οπως ηφαιστεια, φυσικες καταστροφες κτλ, πραγματα δηλαδη που παλι δε θελουμε να εξομοιωσουμε σε ενα ενυδρειο)
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01553 seconds with 10 queries