Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #43  
Παλιά 24-10-12, 13:41
Χρηστος Ζ. Ο χρήστης Χρηστος Ζ. δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 03-01-2012
Περιοχή: Αλιαρτος Βοιωτιας
Μηνύματα: 1.220
Προεπιλογή

εγω πιστευω οτι οσες γεννιες και να μεγαλωσουν στα ενυδρεια, οταν δωσεις στο ψαρι το νερο που εχει στο βιοτοπο του θα δεις ενα διαφορετικο ψαρι (αλλα χρωματα, αναπαραγωγη, μακροζωια). εχει δικιο ο Nick74 που λεει οτι το DNA δεν ξεχναει, ειναι κατι που θελει χιλιαδες χρονια να αλλαξει εστω και ενα χαρακτηριστικο του.
μπορει στη φυση να υπαρχει μια διακυμανση στις τιμες του νερου οταν αλλαζουν οι εποχες, περιοδος βροχων και ξηρασιας, αλλα αυτη η διακυμανση ειναι μεσα στα ορια του ψαριου. δηλαδη οι σκληροτητες και το πεχα θα παραμενουν σε χαμηλα επιπεδα (Αμαζονιο) ανεξαρτητως εποχης.
θα θεσω το εξης ερωτημα: αν συμπιπτουν οντως οι σκληροτητες και η οξυτητα των κορυ και των ζωοτοκων, γιατι δεν υπαρχουν κορυ στο Μεξικο και γκαπυ στον Αμαζονιο?
και απο αυτους που υποστηριζουν οτι δεν παιζει ρολο η βιοτοπικοτητα και η παρασκευη καταλληλου νερου, ποιος εχει καταφερει να κρατησει κορυντορας (η οποιοδηποτε ψαρι παρομοιων συνθηκων) στο προσδοκιμο της ζωης τους η εστω αρκετο καιρο χωρις προβληματα (π.χ. αρρωστιες)?

υ.γ. δεν ρωταω κανεναν προσωπικα, δεν θελω να γινει καμμια παρεξηγηση, απλα μου αρεσουν αυτες οι συζητησεις και θελω να ακουσω διαφορες αποψεις.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01400 seconds with 10 queries