ok, οπότε, κάνω αλλαγή νερού, και μετά βάζω άνθρακα και βλέπουμε έτσι??? Θα κοιτάξω να κάνω μέτρηση του νερού σε πετ σοπ και βλέπουμε...
εχει σημασία αν όταν ξύνονται όταν είναι νυστικά??? ας πούμε από το μεσημέρι που έφαγαν, δεν έχω δει κανένα να ξύνεται...
Για την υπεράσπισή μου πάντως για το μπόλι, εγώ δεν ήξερα κάν ότι έκανε αγωγή με melafix, συν ότι δεν έχω καμία γνώση πάνω στο θέμα του ενυδρείου. Ναι τώρα που το ξέρω μου φαίνεται απόλυτα λογικό αυτό που λέτε, αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν είχα κάποια άλλη επιλογή. Μπόλι δεν ξέρω από που μπορώ να βρω πλέον...
Μίλησα με το πετ σοπ που πήρα τα γατόψαρα, και μπορεί να μου κάνει μετρήσεις για νιτρώδη και νιτρικά, οπότε θα έχω απάντηση μέχρι το βράδυ αν συμβαίνει κάτι από αυτά.
κοιτάζω το ενυδρείο εδώ και ώρα... πάνω από 1 ώρα... αν υπήρχε πρόβλημα, δε θα έπρεπε να είχαν ξυστεί??? κινούνται σα να μην συμβαίνει τίποτα...
-------------------------
λοιπόν.
no3 10
no2 0
ph 7,2
gh 14
kh 8
αυτά από το πετ σοπ. Μου έδωσε ένα αλάτι της api (10€) και μου είπε να ρίξω λίγη ποσότητα (4 κουταλάκια του γλυκού) γιατί τα γκάπι χρειάζονται λίγο αλάτι. Μου είπε ότι σε αυτή την ποσότητα δε θα έχουν πρόβλημα τα γατόψαρα. Τέλος μου είπε να μη βάλω άνθρακα, γιατί κρατάει τα ιχνοστοιχεία από τα λιπάσματα που βάζω (δεν του είπα ότι έχω εύκολα φυτά) και μου πρότεινε το renew της seachem αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι κι έτσι δεν το πήρα. Τι λέτε???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη g81gr : 23-10-12 στις 19:14
Αιτία: Automerged Doublepost
|