Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-10-12, 23:47
Το avatar του χρήστη constantinos
constantinos Ο χρήστης constantinos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Παγκράτι, Υμηττός, Βύρωνας
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
constantinos> ΣΤΙΣ 19-08-2012 Μας ηρθες ως εντελως αρχαριος και ζηταγες γνωμες και βοηθεια για τα λαθη σου και την ψαροσουπα που ειχες φτιαξει η οποια συμφωνα με τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ λεγομενα περιλαμβανε :

6 γκάπυ, 2 ξιφοφόρους, 8 αρλεκινους, 3 κλοουν και ενα γατόψαρο(γλείφτης)

http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64122

Τωρα ερχεσαι μετα απο 2 ΜΗΝΕΣ και μας κανεις τον ειδικο και προσπαθεις να καθοδηγησεις καποιον που ειναι εξισου εντελως αρχαριος με σενα (εκτος κι αν μεσα σε 2 μηνες εμαθες ολα οσα χρειαζεται για τα ενυδρεια, απεκτησες και πλουσια εμπειρια και πλεον η θεση σου ειναι αυτη του master).
Με 2 μηνων εμπειρια νομιζεις πως εισαι σε θεση να κρινεις ανθρωπους που εχουν λυωσει χρομνια στη συγκεκριμενη ενασχοληση και να τους τη λες κι απο πανω?
Τι λες ρε θηριο, πολυ γρηγορα προοδευσε αυτη η μυγα της γνωστης λαικης παροιμιας...
Μηπως καμια απο τις επιδοσεις σου ηταν να φτιαξεις καθολου τη χαλια ψαροσυνθεση σου? (με τις συμβουλες μου, του delta, του Γιωργου και του predator)

ριξε μια ματια σ' άυτο παλικαρι μου, ειναι ενα τοπικ που σε αφορα απολυτα: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177

σορρυ για το στεγνο δοσιμο, αλλα αυτα πρεπει να υπωνονται ωστε ο θεματοθετης που εκανε τον κοπο να διαβασει πεντε πραγματα και ειχε ολη την καλη διαθεση να ρωτησει και να μαθει μερικα πραγματακια επι πλεον, και ηδη γλυτωσε το να πεσει θυμα της ασχετοσυνης καποιου εμπορου, μην πεσει θυμα ασχετοσυνης καποιου αλλου γιατι θα ειναι απαραδεκτο να γινει κατι τετοιο σε μια τοσο μεγαλη και ενημερωμενη κοινοτητα οπως ειναι το gab

Εντάξει τα είπες?
Ξεθύμανες?
Νοιώθεις πιό άντρας τώρα?
Ναι ημουν ειμαι και θα ειμαι άπειρος.Όσο θα ζω θα μαθαινω.(ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΌΣΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΌΛΑ)
Μάθε όμως να διαβάζεις τί ρωτάει ο θεματοθέτης και τι του απαντάω από κάτω και μετά να με κατακρίνεις και να λές οτι δινω και λάθος συμβουλές.
Το παλικάρι ρωτησε σχετικά με το συγκεκριμενο προιόν και εγω από κάτω του απάντησα για το συγκεκριμενο προιον πώς το χρησιμοποιησε λάθος.
Τώρα από που βγαζεις το συμπέρασμα οτι θελω να πεισω όλο τον κόσμο πώς αυτος ο τρόπος στρωσίματος ειναι ο ενδεδειγμένος δεν το καταλαβαινω ειλικρινά.Εγώ απλά ειπα πώς υπάρχει και αυτος ο τρόπος και πώς ναι προσωπικά τον ακολουθησα και δεν εχω ως τωρα κανενα απολύτως προβλημα.Σε ενοχλει? Σε πειράζει? Την γνωμη μου λέω όπως και εσυ όπως όλοι εδω μέσα.Αλλά ξεχασα, εισαι από αυτους που μπορει να φτιαξουν σε λίγο και diy ποδήλατο για να μην το αγοράσουν έτοιμο από τον ποδηλατά που μπορει και να τους πιάσει και κορόιδο.
Το αν διόρθωσα την ψαροσυνθεσή μου ειναι πλέον δικό μου πρόβλημα αφου εσύ ενδιαφερθηκες ξανα μετά από 2 μηνες να ρωτήσεις και μάλιστα κάτω από συνθηκες ''στεγνού δωσίματος''...
Τέλος λοιπόν εδω η συζήτηση δεν ειχα σκοπό ουτε να μαλώσω ουτε να αλληλοβριστώ εδώ μέσα.Ζητώ συγνώμη για άλλη μια φορά από τον δημιουργό του θέματος ο οπόιος δεν φταιει σε τίποτα.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01696 seconds with 10 queries