Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #29  
Παλιά 20-10-12, 03:17
Το avatar του χρήστη constantinos
constantinos Ο χρήστης constantinos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 13-05-2012
Περιοχή: Παγκράτι, Υμηττός, Βύρωνας
Μηνύματα: 176
Προεπιλογή

kgf12345 Θα συμφωνησω με όσα ειπες.
Αυτο που ειπες πώς τα ετοιμα σκευασματα ειναι η λύση στην ανυπομονησια του αρχαριου ειναι πολύ σωστη κουβεντα και η πιό σωστά διατυπωμένη.
Δεν εχω τιποτα με κανεναν απλά προσπαθω να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα πραγματα και όσο γινεται πιό σωστά.
Όμως.Αν εφτιαχνα τώρα ενυδρειο παράλληλα με αυτο που ηδη εχω δεν θα με ένοιαζε να περιμενα και 6 μηνες που λέει ο λόγος.Όταν εισαι καινουργιος δεν εχεις αυτη την ''πολυτελεια''.Αυτο δυστυχως μερικοι παλιοι δεν το καταλαβαινουν και επιμένουν να προτρέπουν πολλους να ξεκινησουν έτσι.Αποτέλεσμα?Πολλοι τα παρατάνε το πρώτο διμηνο γιατι μπλέκονται στις ορολογίες και τις συμβουλές.
Εξάλλου η απάντηση μου ηταν σχετικά με το σκευασμα και η απορία του μέλους ηταν πάνω σε αυτο και όχι αν εκανε καλά που ακολουθησε αυτον τον τρόπο.Αυτο ειναι που μου τη δινει.Άλλο να ρωτάς και άλλο να σου απαντάνε.
Δωσε λύση στο προβλημα που εχει αυτος που ρωτάει και μην σχολιάζεις τον τρόπο που ξεκιναει κάποιος επειδη εσυ ξεκινησες έτσι.Καλώς η κακώς ετσι ξεκίνησε αλλά δεν το εξετάζω τώρα.Απλά επειδη το έχω παρατηρήσει σε πολλά θεματα για αυτο και ο θυμός μου.Λένε μην στρωνεις με βακτηρια βρες μπόλι.
Λές και το μπόλι θα το βρεις στην γωνία στο σουπερ μαρκετ.Λές και στη γειτονιά ασχολουνται όλοι με τα ενυδρεια.Ακόμα και αγγελία να βάλει κάποιος πόσοι ειναι αυτοι που θα τρεξουν να βοηθησουν?Εδώ να αγοράσεις πάς από κάποιον και αντι να ερθει αυτος κοντά σε εσένα μιας και θα πάρει το χρημα σε βάζει να τρεχεις εσυ κοντά του λές και δεν μπορει να μοιραστει η απόσταση.
Τέλος πάντων. Εγω αυτο που εχω να πώ ειναι να μην μας παίρνετε από το λαιμό με το παραμικρό και να μας δινετε τις συμβουλές για τις οποιες ρωτάμε και όχι για το ιδανικό.
Το ιδανικό για τον καθενα ειναι σχετικο.Και εγω θα ηθελα 2 τονους θαλασσα στο σπίτι αλλά δυστυχώς δεν γινεται.Θα ήθελα ενα 700άρι γλυκου αλλά δεν μπορώ και από χώρο αλλα και από χρημα.Για αυτο βοηθηστε μας να χαρουμε το χόμπι μεσα στα μέτρα και τα πλαισια των δυνατοτήτων μας και όχι του ιδανικου ή του τέλειου.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01519 seconds with 10 queries