Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #26  
Παλιά 20-10-12, 00:05
Το avatar του χρήστη constantinos
constantinos Ο χρήστης constantinos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 13-05-2012
Περιοχή: Παγκράτι, Υμηττός, Βύρωνας
Μηνύματα: 176
Προεπιλογή

Δηλαδή όποιος στρωνει με ετοιμα βακτηρια μισει τα ζώα και πειραματίζεται επάνω τους και οποιος περιμένει 2 μηνες να στρωσει το νερό ειναι φιλόζωος.Το αν εισαι φιλόζωος δεν φαινεται από τον τρόπο που θα στρωσεις το ενυδρειο (γνωμη μου) αλλα από το πόσο θα προσέχεις αυτο που εχεις μέσα στη γυάλα όσο μπορεις καλύτερα για όσο καιρό ζησει εκει μέσα.
Μερικοι ξεχνατε ότι μεσα στις γυάλες δεν έχουμε τιποτα παραπάνω από ζωντανά πάνω στο κρεβατι της εντατικής με όλα αυτα τα καλώδια και τα οξυγονα.Αν κάποιος εχει το σθενος και πιστευει οτι δεν ειναι ετσι ας τραβηξει το καλώδιο από την πρίζα και να μας πει τι θα ακολουθησει.Ειναι ακριβως σαν να εχεις ασθενή στην εντατική.
Ας μην το πάμε εκει όμως το θεμα και ας επανελθουμε εκει που το αφησαμε.
Αν μου ελεγε καποιος οτι για να βάλω ψαρι πρεπει να στρωνω 1 μηνα και κάτι σας πληροφορώ πώς δεν θα έμπαινα κάν στον κόπο.
Δεν το προγραμματιζεις, ειναι απόφαση της στιγμης που λές θελω να βάλω ενυδρειο.Αν δεν υπήρχαν τα ετοιμα βακτηρια και τα ...''ζουμια'' όπως τα αποκαλειτε ειρωνικά ενώ οπως ειπε και ο φιλος σε άλλα πραγματα προσκυνατε τις εταιριες, πολοι χομπίστες δεν θα ειχαν ασχοληθει με το ενυδρειο.Πολλοι απο αυτους όμως που ασχολήθηκαν εστω και με το λάθος ξεκίνημα εχουν κάνει πολύ καλα ενυδρεια και όχι μόνο ένα.
Εκτος και αν θελετε να ειστε λίγοι εκλεκτοι οποτε να μην ρωταμε και εμεις για να μαθαινουμε, να τα παρατησουμε οπως ειναι και να μην ξαναασχοληθουμε.Και να ζητήσουμε και συγνώμη που αρχίσαμε με ζουμιά και όχι με την πανάρχαια και αλάθητη μέθοδο.Αλήθεια, τώραπου το σκεφτομαι και το λουλάκι στη σκάφη της γιαγιάς έκανε καλυτερη δουλειά από τα καρκινογόνα απορυπαντικά.Το ίδιο και η στάχτη (αλισίβα)που έπλεναν οι παλιότεροι τα μαλλιά τους αντι για τα σημερινά ''ζουμιά''-σαμπουάν.
Επίσης οσο για το πότε πρεπει να μπαινουν βακτηρια, οποιο pet shop ρωτησεις θα σου πει 1 με 2 ωρες μετά από το αντιχλώριο.Συγνωμη που δεν σας γνωριζαμε τότε για να σας ρωτησουμε και κάναμε ΟΛΟΙ το ιδιο λάθος αλλα δεν φταιμε εμεις.Πέσαμε θυματα των απανταχου pet shop που όπου μας συμφερει ειναι καλά και όπου δεν μας συμφερει ειναι απατεωνες που κοιτανε να πουλήσουν.
Δεν θα δωσω συνεχεια, ειναι ολοφάνερο πως οι απόψεις διαφέρουν και δεν υπάρχει λόγος να πεισει κανείς κανέναν για το ποιό ειναι το πιό σωστό.

Εdit ..Να ζητήσω συγνωμη από το φιλο που άνοιξε το θέμα αλλα νοιωθω σαν να ειμαι στο στρατό που επειδή έχω λίγα μηνύματα ότι και γνωμη να εκφράσω ειναι λανθασμένη.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01646 seconds with 10 queries