Θέμα: Αρχάρια!!!!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #26  
Παλιά 19-10-12, 02:31
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eveline S. Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο ιδιος πουλαει κι ενα 98 λιτρων αλλα το θεωρω υπερβολη ισως για ενα μονομαχο μονο???
Υπερβολες προς τα πανω δεν υπαρχουν, υπερβολη θα ηταν να τον στριμωξεις σε 15-20 λιτρα (η στις γυαλες των γιαγιαδων)
Προς τα πανω φτιαξε οτι σου αρεσει (btw βρηκα καποιον πιο πυροβολημενο απο μενα που τον δικο του τον εχει σε 250ρι) ειτε αυτο ειναι 100 ειτε 1000 λιτρα ειτε ενας ορυζωνας (στην τελικη αμα γουσταρεις φτιαχνεις και κανονικο μικρο-βιοτοπο) overdose σε λιτρα υπαρχουν μονο στα κεφαλια μας κι οχι στην πραγματικοτητα, και ειδικα στο σταδιο που βρισκεσαι οσο περισσοτερα λιτρα τοσο πιο πολυ συγχωρουν καποια λαθη (οχι βεβαια τραγικα λαθη οπως λαθος θερμοκρασιες αλλαγων πχ) βεβαια ολα εξαρτωνται απο το budget που θα διαθεσεις.
Αν εχει καποιο περιορισμο διεθεσε το πιο σοφα και παρε το 60ρακι που ειναι σχεδον τελειο γι αυτο το ψαρακι, και δωσε τα υπολοιπα αφου μαθεις τι παιζει για μια αντιστροφη οσμωση η για ενα καλο εξωτερικο φιλτρο και για αλλα πιο χρησιμα πραγματα. Αν παλι ειναι απεριοριστο και δε σε πολυνοιαζει παρε το μεγαλο και κανε μια τροπικη ζουγκλα με φυτα που θα βγαινουν εξω και αλλα τετοια ομορφα...

Προς το παρον ομως το ψαρακι ζει σε μια γυαλα και καιγεται μεσα στην αμμωνια, οποτε ολα αυτα ειναι μαλλον φιλοσοφιες τη στιγμη που υπαρχουν emergency καταστασεις που πρεπει να λυθουν οχι σημερα αλλα χθες.
Μια προχειρη λυση μεχρι να αποφασισεις και μεχρι να στησεις ενα σωστο ενυδρειο ειναι να προμηθευτεις καποιο μεγαλο πλαστικο κουτι (πχ μια καθαρη λεκανη η καποιο μπανακι μωρου ή καποιο κουτι απο αυτα τα τεραστια του ΙΚΕΑ η τεσπα οτι σου ειναι πιο ευκολο) και να μπει σε καπως πιο ανετο χωρο μεχρι να φιλοξεμνηθει στο κανονικο του σπιτι.
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01798 seconds with 10 queries