Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-10-12, 22:10
Iren66 Ο χρήστης Iren66 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Σύρος
Send a message via Skype™ to Iren66
Προεπιλογή

Μετά από τρεις βδομαδες περίπου που φέραμε την θηλυκιά, η κατάσταση την τελευταία (4η) βδομάδα έχει αλλάξει τελείως: Ο Μπακούνιν κι η Εμμα περνάνε όλο το χρόνο τους μαζί(!), τρυγυρνάμε μαζί (!!), μέχρι που τρώνε μαζί (!!!), αλληλοκρύβονται και αλληλοκυνηγιούνται, αλλά πααααρα πολύ χαλαρά, όχι όπως πριν, δηλαδή που κυνηγούσε μόνο ο αρσενικός τη θηλυκιά, Σα να παίζουν και να το διασκεδάζουν κι οι δυό το ίδιο μοι'αζει τωρα, παρα σα να κυνηγιούνται Εχουν δε ομορφύνει κι οι δυό εξαιρετικά, τα χρώματα τους ειναι απίστευτα, Χαίρεσαι να τους βλέπεις!
Δεν ξερω τι ειν όλο αυτό κι αν ειναι η αναμενόμενη συμπεριφορά, αλλά εμένα μ αρέσει γιατι τα ψαράκια δείχνουν πολύ καλά μαζί, σα να γνωρίστηκαν και να τα βρήκαν είναι Ο κύριος δείχνει να χει ξε-αγχωθεί τελείως και δεν ασχολήται πια με φωλιές και φυσαλίδες κι η κυρία δε διστάζει καθόλου να ερχεται κοντά του , ακόμα και να τον αναζητά Ομολογώ πως έχοντας 2 όμορφα ζευγάρια μονομάχους στο παρελθόν, τετοιου είδους χαρούμενο και χαλαρό ταίριασμα δεν έχω ξαναδεί

http://www.greektube.org/content/view/188794/2/

Page generated in 0,01304 seconds with 10 queries