Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-10-12, 09:48
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Οταν ειχα βαλει στο 180 ανεμιστηρια δεν χωραγανε μεγαλυτερα υπολογιζοντας την πατουρα στο ενυδρειο, το καναλι των καλωδιων και φυδικα να μη βρισκουν στις λαμπες.
Αν κανεις διαφορετικη τοποθετηση οκ.

Τα schythe τα εχω διπλοτσεκαρει.
Ειχα 4 σε ενυδρειο, πρωτα χαλασε αυτο που ηταν κοντα στην αναταραξη του νερου. Το αλλαξα με konig.
Μετα ξεχαστηκα σε αναπληρωση καθ ανεβηκε η σταθμη του νερου στα ανεμιστηρια που κολυμπησαν.
Τα 3 schythe χαλασαν ενω το konig συνεχισε νε δουλευει και κατω απο το νερο.
Μαλιστα μπορεσε κατα παραξενο λογο (αφου ειναι πιο αδυναμο απο τα αλλα) να κρατησει μονο του χαμηλα την θερμοκρασια και μαλιστα αθορυβα σε σχεση με τα αλλα. Ακομα μονο του κραταει 500 λιτρα ενυδρειο.
Εγω παντως εχω πειστεί.
-------------------------
Ξεχασα να πω οτι το konig που εβαλα ειναι 0.11Α, ενω τα αλλα ειναι 0.53Α, που σημαινει οτι εχουν μικροτερη καταναλωση και φυσικα δεν χρειαζονται τεραστιο τροφοδοτικο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 17-10-12 στις 09:48 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01252 seconds with 10 queries