Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #35  
Παλιά 16-10-12, 00:56
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alexandros88 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετά αφου προσθεσω το ψαρι θα ανπτυχθουν τα βακτηρια για τον κύκλο του αζώτου οτι γίνεται απο το ίδιο τ ψάρι..

τωρα το ειδα... οπως ειπα απ την αρχη το ενυδρειο λοιπον δεν ειναι (η μαλλον δεν ηταν ) στρωμενο...

Κοιτα, οτι εχει φαει αμμωνια το ψαρακι ειναι γεγονος. Καποιο προβλημα σιγουρα του δημιουργηθηκε, ΑΛΛΑ καθε ζωντανος οργανισμος εχει διαφορετικες αντοχες.
Υπηρξε ΝΕΟΝ (που ειναι τρελα ευαισθητα ψαρια) που επιβιωσε 3 μερες μεσα σε τεραστια ποσοτητα αμμωνιας, και εχουν περασει καπου 4-5 χρονια και ζει ακομα. Τα υπολοιπα 19 πεθαναν την πρωτη μερα, οπως εχει τυχει να ακουσω περιπτωση ανθρωπων που 7 ατομα παθαν ασφυξια απο διοξιδιο του ανθρακα σε πετρελαιοβιομηχανια (εγινε διαρροη συστηματος πυροσβεσης) και ενας οχι μονο δεν επαθε τιποτα, αλλα τον βρηκαν και απολυτα υγειη.
Το οτι εκανες πολυ τακτικες αλλαγες νερου σιγουρα επεδρασε θετικα. Αν ειχες και μερικα φυτα ταχειας αναπτυξης (πχ κερατοφυλλο) θα ηταν ακομα καλυτερα τα πραγματα, αλλα οπως και να χει το σωστο ειναι ψαρια να μπαινουν σε ενυδρειο που εχει στρωσει σωστα (οχι με μπουκαλακια και ξεματιασματα αλλα με καθαρη αμμωνια ή εναλλακτικα -για οσους παραλλογα τη φοβουνται- με κατι που να την παραγει οπως τροφες)
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harris samos Εμφάνιση μηνυμάτων
και εγω σε 50 τον ειχα αλλα μη τρελαθουμε κιολας ενταξει ειπαμε ειναι ενα ψαρι που εκτος απο μικρο δεν ειναι καν κινητικο στη φυση χωρις να ειμαι 100% σιγουρος κραταει μια περιοχη καπου στα 40 εκ μερικα πραγματα νομιζω τα τραβαμε χωρις λογο

Χαρη κανεις δεν το τραβαει. Το seriuslyfish δινε ελαχιστο 45χ30, και η fishbase 60cm, οσο για τη συμπεριφορα του, ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ειναι, φτανει να εχει σωστο χωρο διαφορετικα απλα ζει σε καταθλιψη και πολλοι νομιζουν πως αυτη ειναι και η κανονικη του συμπεριφορα.
Οσο για το τι κανει στη φυση, διεκδικει περιπου μισο μετρο και το υπερασπιζεται. Αν δεν εχει πολλους αλλους αρσενικους γυρω μπορει να κινειται και περισσοτερο. Αν εχει, παλι τοσο διεκδικει, και απλα οι περιοχες αλληλοκαλυπτονται, με περιπολιες σε τετοιο τροπο ωστε να μην πολυσυναντωνται. (κινουνται χωρις να βλεπονται λες και μυριζει ο ενας τον αλλο)



Παράθεση:
δεχομε τα 50 λιτρα για ενα τετειο ψαρι στα χερια ενος που ξεκιναει τωρα το χομπι γιατι κακα τα ψεματα τα πολλα λιτρα συνχωρουν λαθοι
Ο νεος εχει δικαιωμα να κανει λαθη γιατι δεν του ειπε καποιος το σωστο, ο εμπειρος ειναι που δε δικαιολογειται να κανει χαζες κινησεις επειδη τον συμφερει ο αστικος μυθος με τις "λακουβες με νερο" (οι οποιες ειναι μεν λακουβες ρηχων νερων αλλα καλυπτουν εκατονταδες μετρα η καθε μια και εκατονταδες χιλιαδες λιτρα)
Ο συγκεκριμενος αστικος μυθος πρεπει να ηρθε απ τους Ασιατες οι οποιοι χρησιμοποιουν τους μονομαχους (οπως και τους κοκορες) για στοιχηματα σε μαχες κι ετσι τους θελουν εξαγριωμενους γιατι αυτο βοηθαει. Εχω ζησει πολυ Ασια και γνωριζω απο πρωτο χερι ολα αυτα(με τους κοκορες ειδικα δεν ειναι μονο στοιχηματα πλανωδιων αλλα και σε κανονικα σταδια που τα δειχνει κι η τηλεοραση)
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nick74 : 16-10-12 στις 00:56 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01830 seconds with 10 queries