Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-02-05, 16:35
Husky_Jim Ο χρήστης Husky_Jim δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Περιστέρι-Αθήνα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Husky_Jim
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Maverick
Δεν έχω αντίρρηση σε αυτά που λέτε. Και βέβαια θα πρέπει να γίνεται έλεγχος σε οτιδήποτε ζωντανό έρχεται από το εξωτερικό για τους λόγους που προαναφέρατε. Η ένστασή μου αφορά στην καθυστέρηση όλων αυτών των διαδικασιών, διότι απ' ότι κατάλαβα, τα ψάρια μου ήταν εκεί από την Πέμπτη, η ειδοποίηση μου ήρθε τη Δευτέρα το μεσημέρι (μισή ώρα πριν κλείσει το τελωνειακό γραφείο) και τελικά ξέμπλεξα από όλα αυτά (εξουσιοδότήσεις, αντίιγραφα των αποδείξεων, συνενόηση με εκτελωνιστές) την Πέμπτη και όταν ο εκτελωνιστής πήγε να πάρει τα ψάρια να τα πάει στους γεωπόνους (?) και κτηνιάτρους για τις εγκρίσεις τα βρήκε όλα νεκρά... Πόσο να αντέξουν και αυτά μέσα σε ένα σακκουλάκι (ήταν μέσα 2 εβδομάδες περίπου) και μάλιστα σε συνθήκες αποθήκης τελωνείου... Σε άλλες χώρες της Ε.Ε., είμαι σίγουρος ότι οι παραπάνω διαδικασίες θα γίνονται μέσα σε 1-2 μέρες και πολύ πιο εύκολα απ' ότι στη χώρα μας και χωρίς την ανάγκη λαδώματος (ίσως άμα τους λάδωνα να ζούσαν τώρα...)
Σε αυτό φίλε μάβερικ φταίς εσύ και μόνο εσύ που αψίφησες τους νόμους και τις διαδικασίες καταδικάζοντας εσύ ο ίδιος τα ψάρια σε θάνατο όσο "κακό' και να σου ακούγεται αυτό.Άν είχες τιρήσει τις διαδικασίες θα έπρεπε με τον αριθμό της φορτωτικής να πάρεις τηλέφωνο στο τελωνείο/αεροδρόμιο να μάθεις πότε έρχονται και να πάς εσύ ο ίδιος για να τα παραλάβεις.Τό ότι την προηγούμενη φορά αυτό δούλεψε και τα ψάρια ήρθαν σπίτι σου ήταν καθαρά τυχαίο και αυτό νομίζω σου το είπαμε όλοι μας......

τα παραπάνω τα είπα σε φιλικό τόνο και ελπίζω να το κατάλαβες....

Page generated in 0,01456 seconds with 10 queries