Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-10-12, 20:19
Το avatar του χρήστη samgr
samgr Ο χρήστης samgr δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Μαρούσι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλιστα, απαντάς μόνο και μόνο για να συνεχίζεις μία κουβέντα χωρίς νόημα ενώ ξεκίνησες με επίθεση σε κάποιους που θέλησαν να βοηθήσουν έναν άνθρωπο. Και μου απαντάς λέγοντας τι; Αυτά που εγώ υπέδειξα; Λες να μην ξέρω τι είναι η αμμωνία και τι το αμμώνιο; Και τι συμβουλεύεις κάποιον που έχει μόνιμα στο ενυδρείο του αμμώνιο αλλά καθόλου αμμωνία; Αν είχες ενυδρείο με pH 5 θα έβγαζες και το φίλτρο σου;

Εγώ ό,τι είχα να πω σε αυτό το θέμα το είπα.

Καλή συνέχεια.
Καταρχήν δεν είχα πρόθεση να ξεκινήσω επίθεση σε κανένα και ζητώ ειλικρινά συγνώμη αν κάποιος το κατάλαβε έτσι. Στο χώρο αυτό βρισκόμαστε όλοι πιστέυω για να λύνουμε απορίες δικές μας και των άλλων αν μπορούμε και η συνησφορά όλων είναι απαραίτητη.Επίσης βρισκόμαστε εδώ για να περνάμε καλά χωρίς τσακωμούς και άλλα περίεργα.

Σαυτά τα πλαίσια exelix και αν έχεις την διάθεση και το χρόνο εξήγησε σε παρακαλώ γιατί προφανώς δεν το έχω καταλάβει γιατί υπάρχει πρόβλημα με το Αμμώνιο σε ένα ενυδρείο αφού εγώ διαβάζω το αντίθετο σε πολλές αναφορές (ότι δηλαδή τοξική είναι η Αμμωνία και όχι το Αμμώνιο)
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01248 seconds with 10 queries