Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-10-12, 09:59
Το avatar του χρήστη kalmichalis
kalmichalis Ο χρήστης kalmichalis δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αγία Βαρβάρα
Προεπιλογή

απλα να σου πω την περιεργια μου , βασικα ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες!!!

συμφωνα με το εβδομαδιαιο προγραμμα της seachem.... λεει να ριχνουμε την πρωτη ημερα 2,5μλ νιτροgen σε καθε 160λιτρα νερο....το ιδιο ακριβως λεει και με το phosphorus.... το θεμα ειναι οτι εμενα η καταναλλωση ειναι 1μλ και τα λιτρα ειναι 90 του ενυδρειου μου...δηλαδη απο 1,4ml 2 φορες την εβδομαδα εμενα θελουν...1μλ καθε μερα.... ακριβως ομως το ιδιο λεει και για to phosphorus... ειναι λογικο αυτο? να ριχνεις δηλαδη την ιδια ποσοτητα νιτροτζεν και φωσφορο? συν οτι εγω απο φωσφορο μεχρι στιγμις ριχνω 0,5μλ 2 φορες την εβδομαδα... γιατι φοβηθηκα αλγη και δεν τολμισα να τον αυξησω, και ετσι σε σχεση με τα νιτρικα δεν ριχνω την ποσοτητα που λεει(δηλαδη ριχνω το 1/3)... για να μην μακριγορω και μπερδευτειται.... η seachem στα 90 λιτρα λεει 1,4μλ νιτροτζεν και 1,4μλ φωσφορο καθε 1 και 4 ημερα κι εγω ριχνω 1μλ νιτροτζεν καθε μερα και 0,5μλ φωσφορο καθε 1 και 4 ημερα...

ΥΓ: οταν ξεκινησα να λιπαινω χρησιμοποιυσα το 1/3 της ποσοτητας που λενε τα λιπασματα... τωρα εχω φτασει κοντα στο 1/2 και ισως λιγω παραπανω... ομως τα φωσφορικα τα τρεμω για κυανο και ετσι δεν τα εχω πειραξει....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01336 seconds with 10 queries