Θέμα: Απο το 0..
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-10-12, 22:37
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

Εγω προσωπικα με diy υπερχειλιση (στο αρχικο σχεδιο εχω αφαιρεσει το πανω σωληνακι κι εχω κανει μια διαφορετικη πατεντα) εχω δει πως αν κανεις σωστα τα κολληματα (εχει ειδικη κολλα για pvc ) ειναι εντελως απροβληματιστη, επισεις αν κανεις καποιες πατεντες με λιγο μπλε σφουγκαρι στα εριεργα σημεια ειναι και εντελως αθορυβη.
Κανονικη υπερχειλιση με τρυπα δεν ειχα ποτε ωστε να εχω αποψη, και το απεφυγα γιατι φοβηθηκα πως αν παω να κοψω κυκλικα θα δυαλυσω το συμπαν, προφανως βεβαια ειναι λιγοτερο μπελαλιδικη αφου η diy απαιτει μια κανονικη κατασκευη.

Οσον αφορα τα ενυδρεια, οποιο σου αρεσουν οι διαστασεις του και το πιο βασικο, οποιο σε βολευει το καπακι του ειναι καλο, και ειδικα αφου δε θες σετ με βαση μιλαμε για τζαμια και σιλικονες, η μαρκα δεν παιζει κανενα ρολο.
Το καλυτερο βεβαια ειναι diy ωστε και να ξερεις τι υλικα χρησιμοποιεις, αλλα το βασικοτερο και να το φτιαξεις στις διαστασεις της δικης σου επιλογης.
Απο τη στιγμη που πας σε κατι του εμποριου ειναι ετσι κι αλλιως συμβιβασμος με τα ηδη υπαρχοντα μεγεθη οποτε απλα δες ποιο σου κανει και ποιο σου αρεσει καλυτερα.
Προσωπικα Ριο δεν ειχα ποτε, και για καποιο -ηλιθιο- λογο ποτε δεν το χωνεψα και ιδιεταιρα αν και μου ψιλοαρεσει το επιπλο τους (δε γουσταρω το οτι για να βγαλω το φιλτρο πρεπει να κανω ολοκληρη εγχειριση,που δεν ξερω αν χανει και την εγγυηση. Εγω ενυδρειο θελω οχι φιλτρο)

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01308 seconds with 10 queries