Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-05, 01:18
Το avatar του χρήστη dim
dim Ο χρήστης dim δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: θεσσαλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην dim
Προεπιλογή

εγώ έχω τώρα 4 θυληκές και ένα αρσενικό. απο τις θυληκές την μια την έχω μόνη γιατί όπου και να την βάλω δημιουργεί προβλήματα και τις άλλες 3 τις έχω μαζί σε ένα 20άλιτρο με φυτά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα μεταξύ τους αλλα ούτε και με ένα γκαπάκι και 2 ξιφοφορίνες μικρές που έχω.
τον αρσενικό τον έχω μέσα σε κοινωνικό και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. όταν τα έβαλα να ζευγαρώσουν είχα σε ένα 15άλιτρο έναν αρσενικό και έριξα 3 θυληκές. περιτό να σου πώ ότι έγινε χαμός μέσα. ο αρσενικός φούντωσε και κυνηγούσε/τσιμπούσε όποια έβλεπε μπροστά του. είχα και κρυψώνα και πάλι δύσκολα τα πράματα. τις έβγαλα και άφησα μέσα αυτήν που είχε τις περισσότερες ρίγες και ζευγάρωσαν. στο ζευγάρωμα κατανάλωσαν πολύ ενέργεια και τα ψάρια χρειάστηκαν κάμποσο καιρό να συνέλθουν(αφού τα χώρισα πρώτα). γνώμη μου μετά απο αυτό δεν νομίζω πως πρέπει να μπαίνουν μαζί θυληκές με αρσενικό. η εμπειρία μου βέβαια με αυτά τα ψάρια είναι λίγων μηνών. θα ήθελα πάντος αν κάποιος παλαιότερος γνωρίζει εμπειρικά κάποια πράματα για το θέμα να μας πει καί αυτός ακόμη μια γνώμη.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01656 seconds with 10 queries