Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από platy
1) ελπίζω να έκανες σωστή προσαρμογή..... η προσαρμογη ηταν επιπεδου δισκων! σχεδον 2 ωρες κρατησε!και επειτα κλειστηκαν τα φωτα μεχρι το επομενο πρωι(περιπου 8 ωρες χωρις φως)(να τονισω οτι ειχε μπει και εξτρα αντιχλωριο)
2) την κακομοιρη την ανούμπια γιατι την άφησες χωρίς φύλλα? ειχαν σαπισει απο την καλοκαιρινη περιπετεια μου! ηταν αυτα τα 2 κοματια μονο που επεζησαν απο την ελειψη φωτος στο ελαφροφυτεμενο μου
3)στο πετ σοπ ειναι σε λιγότερο απο 50λίτρα αλλα πωλούνται..δεν τα εχουν εκει για παντα το ενυδρειο δεν ειναι κακο για τα νεον! πχ το λιγοτερο μηκος που θελουν ειναι 45! το μηκος αυτου του ενυδρειου ειναι 43! δεν ειναι τραγικη η διαφορα! παρολα αυτα θα μπουν σε λιγες μερες(περιμενω να μετρισω αμονια 0) στο μεγαλο!
|

παντως διχνουν πολυ χαλαρα και αρμονικα! δεν φαινοντε στρεσαρισμενα!