Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 01-10-12, 01:10
Το avatar του χρήστη Κουραμπιές
Κουραμπιές Ο χρήστης Κουραμπιές δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-07-2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 2.092
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74 Εμφάνιση μηνυμάτων
βασικα ο συνδυασμος καρδιναλιων με αλτουμ ειναι βιοτοπικοτατος μια και στη φυση οι πρωτοι αποτελουν την τροφη των δευτερων ομως στα ενυδρεια μας δε θελουμε να εξομοιωσουμε αυτο το συγκεκριμενο κομματι της φυσης (εκτος κι αν ειχαμε ενυδρεια καποιων στρεματων οποτε δε θα τα λεγαμε ενυδρεια αλλα κανονικοτατα αυτονομα οικοσυστηματα)
Για τις γαριδες, δεν ειχα ποτε σκαλαρια οποτε δε γνωριζω. Με γκουραμια ουδεποτε ειχα προβλημα, αλλα δεν ειναι ολα τα "σαρκοφαγα" ψαρια το ιδιο επιθετικα. Οσοι ειχαν και γνωριζουν απο σκαλαρια ξερουν καλυτερα τους χαρακτηρες τους και μπορουν να πουν καλυτερα.
Χαχα κοιτα ισχυει, απλα στοχευω σε ενα μεγαλο κοπαδι καρδιναλιων με 30 ατομα με συνοχη, προσωπικα παροτι αγαπαω τα αλτουμ, αν δω οτι υπαρχει προβλημα, δεν θα φυγουν οι καρδιναλιοι αλλα τα αλτουμ. Τα μικρα ψαρια μουχουν κλεψει την καρδια στον τροπο που μπορουν να κινηθουν σε ενα σχετικα μεγαλο ενυδρειο οπως αυτο, και αν ειναι να επιλεξω αναμεσα στο να δωσω ολους τους καρδιναλιους, η να δωσω τα αλτουμ και να βαλω 10 ακομα καρδιναλιους, θα κανω το τελευταιο. Αλλωστε δεν ξεχναω οτι το υψος ειναι οριακο για αγγελοψαρα, οποτε επιφυλασομαι για το μελλον σε καποιο μεγαλυτερο. Ολα αυτα, αν τελικα δεν τα πανε καλα. Τις γαριδες θα μου τις στειλεις παντως. Δεν γλυτωνεις. ΟΥΤΩΣ η αλλως σκαλαρια θα αργησουν αρκετα να μπουν θελω να αργησω να τα βαλω, και ισως και να μην μπουν. Δεν στηνω ολο το ενυδρειο γιαυτα.
-------------------------
Στην αρχη που το μοπανι θαναι στα φορτε του και δεν θα εχω οσμωση παρα μονο συνεχη επεξεργασια με τυρφη, φοβαμαι οτι μαλλον θα ειναι κατραμι. Θα δω, μπορει να μην βαλω απτην αρχη τα μοπανι. Οταν λεω το ξεχασα εννοουσα οτι δεν το ελαβα υποψην στις αναγκες φωτισμου, οχι οτι δεν θα το κανω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κουραμπιές : 01-10-12 στις 01:10 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02245 seconds with 10 queries