Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-09-12, 21:37
Iren66 Ο χρήστης Iren66 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Σύρος
Send a message via Skype™ to Iren66
Προεπιλογή

Η ανατάραξη ειναι ήδη μηδαμινή και μοναχά σε ένα μικρό σημείο της επιφάνειας (στην άλλη άκρη απ τις φουσκες του) και γυρισμένο το σωληνάκι τελείως στο τζάμι. Ειδικά εκεί που φτιάχνει φυσαλίδες δεν έχει καθόλου ανατάραξη. Θα διαβάσω ξανά τα σχετικά με την αναπαραγωγή. Δεν ζορίζομαι για γέννα σώνει και ντε, απλά ήθελα ν αποκτήσει ενδιαφέρον η καθημερινότητα του, γιατί όλο κολλημένος στο τζάμι ήταν και κοιταζε το διπλανό ενυδρείο και τα ψαράκια...κάπως μοναχικά Με την κυρία συνεχίζονται τα κυνηγια και τα παιχνίδια, αλλά με μέτρο και χωρίς αγριάδες, οπότε υποθέτω πως θα την βρουν την άκρη τους με τον καιρό. Λέτε να ναι καλυτερα προσθέσω μιαν ακόμη θηλυκιά για να χει ν ασχολείται (μπας και πετύχουμε καμιά πιο "ευκολη"?) ή να τ αφήσω ως έχει? Στην τελική αυτό που λέει ο kgf12345 θέλω: να χει ν ασχολείται, τίποτε περισσότερο, αν κάτσει κι αναπαραγωγή , έκατσε, αλλά δεν θέλω να τον ζορίσω σε καμια περίπτωση, αρκετά τράβηξε στα ποτηράκια μεχρι να τον βρω, καλά θελω να ναι μόνο.

-------------------
ShadowVValker κι εγώ το χα δει κάπου με το αφρολεξ ποτηράκι και μετά σκέφτηκα τη riccia για ν αποφυγω το συνθετικό υλικό... Τι λέτε, να τη βάλω?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01937 seconds with 10 queries