Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #10  
Παλιά 26-09-12, 09:36
Το avatar του χρήστη ChocolatePuma
ChocolatePuma Ο χρήστης ChocolatePuma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 25-04-2012
Περιοχή: Μαρκόπουλο Αττικής
Μηνύματα: 4.653
Προεπιλογή

Νομίζω πως ο Νίκος δεν αναφέρεται στο "βάζω έστω κι ένα φυτό μέσα"...άρα είναι φυτεμένο

Το θέμα προέκυψε από το γεγονός ότι για τον Νίκο ισχύει το : εγω παλι οταν λεω ζουγκλα εννοω ΖΟΥΓΚΛΑ φυσικα με ευκολα φυτα χωρις αναγκες λιπανσης co2 κτλ (αν δηλαδη οι εχινοδωροι δεν ειναι 2 αλλα 200 θελει λιπασαματα?)
Δε μιλαω φυσικα για Ολλανδικα η για Αμανο, αλλα για ενυδρεια που πρωτευον ρολο εχουν οι αναγκες των ψαριων και φυσικα τα φυτα παιζουν συμπληρωματικο ρολο. Απ οσο ξερω φουλ φυτεμενο λεγεται ενα ενυδρειο που εχει τουλαχιστο 30% φυτομαζα. Αν παλι εχει 50% + θεωρειται ζουγκλα. Τι κι αν ειναι μια ζουγκλα απο κερατοφυλλο?


Ενώ για τον platy ισχύει το : με συγχωρείς αλλα αν λεμε για φυτεμένο φυτεμένο,δεν εχω δεί ποτε κανενα να κρατάει τετοιο ενυδρείο χωρίς λίπανση και co2..αν τώρα μιλάς για κοινωνικό,με 2 εχινόδωρους σκορπιους και βαλισνέριες και πετρες και ξυλα..τοτε αλλάζει..το ''φυτεμένο'' (πχ ολλανδικού τυπου)χρειάζεται όλα τα παραπάνω..σε κάθε αλλη περίπτωση για μένα ενυδρείο που τα φυτα παίζουν συμπληρωματικό ρόλο ΔΕΝ πρεπει να λέγεται φυτεμένο....και δεν μίλησα για δύσκολα φυτα....

Πειράζει που έχουν και οι δύο δίκιο...ο καθένας φυσικά από την πλευρά που το βλέπει!!!!

Προσωπικά θεωρώ φυτεμένο ένα ενυδρείο όταν το "πράσινο" είναι εμφανές και δεν το ψάχνεις, έστω κι αν έχει εύκολα φυτά
__________________
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01480 seconds with 10 queries