Θέμα: DIY CO2
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 24-09-12, 10:16
Το avatar του χρήστη ChocolatePuma
ChocolatePuma Ο χρήστης ChocolatePuma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 25-04-2012
Περιοχή: Μαρκόπουλο Αττικής
Μηνύματα: 4.653
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exelix Εμφάνιση μηνυμάτων
Μονόδρομος δεν υπάρχει, απλά κάνεις κάποια πράγματα για να αποφύγεις τις κακοτοπιές! Και δίπλα μπορεί να μπει, αλλά καλύτερα να είναι πιο χαμηλά.

Το bubble counter είναι απλά ένα κουτάκι που βάζεις λίγο νερό και βλέπεις πόσες φυσαλίδες βγαίνουν. Και εδώ κόβεις το σωληνάκι και το παρεμβάλεις. Κάποια έχουν και ενσωματωμένη αντεπίστροφη.

Τα δύο μπουκάλια είναι απλά δύο μπουκάλια που τα έχεις φτιάξει με μια χρονική διαφορά μεταξύ τους και έτσι εκεί που το ένα έχει αρχίσει να χάνει σε απόδοση το άλλο είναι στα φόρτε του, ώστε να έχεις όσο το δυνατόν πιο σταθερή παραγωγή διοξειδίου. Δεν είναι μπουκάλα διοξειδίου να το ρυθμίζεις στη μία φυσαλίδα το δευτερόλεπτο και να μένει εκεί μέχρι να αδειάσει!
Στέλιο νομίζω με κάλυψες σε όλα και ευχαριστώ!
Από σήμερα ξεκινάνε οι δοκιμές...
__________________
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01201 seconds with 10 queries