Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratri1
Εγώ ξέρω πως αν θες να κάνεις κάτι εθελοντικά, το κάνεις γιατί σου αρέσει, γιατί σε γεμίζει, γιατί πιστεύεις σε αυτό και ΟΧΙ για την ανταμοιβή. Ανταμοιβή σου είναι το "ευχαριστώ" που θα σου πεί κάποιος, ή το βλέμα κάποιου σκύλου (ή άλλου ζώου) που θα σε ευχαριστήσει με το δικό του τρόπο. Κανένα ζώο δεν θα σου δώσει λεφτά, αλλά σίγουρα θα καταλάβει το καλό που του έκανες.
Αυτός που δηλώνει "φιλόζωος" και περιμένει κρατική επιχορήγηση για να εκτελέσει τα φιλοζωικά του καθήκοντα    .... φτιάχνει μια ΜΚΟ.
|
Οντως δεν καταλαβαινεις η μας δουλευεις???
Εγω μια γατα βρηκα με σπασμενο σαγονι και της εκανα χειρουργιο και πληρωσα ενα πεντακοσαρικο!!!!!!!!!!!!!!!!Με το τσιπακι,τα εμβολια κτλ πηγε πανω απο 800 στο συνολο.Αν εβρισκα 10 χτυπημενα ζωα και ζητουσα βοηθεια οικονομικη απο οποιονδηποτε αυτο με κανει μη φιλοζωο???