Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #45  
Παλιά 14-09-12, 13:52
Το avatar του χρήστη genecr
genecr Ο χρήστης genecr δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 16-08-2011
Περιοχή: Χαλάνδρι
Μηνύματα: 1.136
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από maikl Εμφάνιση μηνυμάτων
Φαινετε οτι εχεις καταληξει απο πριν στην επιλογη του ριο180 ,οποτε δε θα μιλησω καθολου για αυτο.(πολυ καλη επιλογη ωστοσω )
Οι fancy ποικιλιες θα ηταν η καλυτερη επιλογη με 4 βαρια 5 ατομα νεαρης ηλικιας.Το comet αν μπορεις ανταλλαξε το στο πετ σοπ με ενα απο τα παραπανω.Αν παλι θελεις να το κρατησεις σιγουρα θα ζησει καλυτερα απο τη γυαλα που πιθανον να καταληξει αν το δωσεις.
Βεβαια το προβλημα με το ταισμα θα το εχεις, οπως και το οτι επειδη θα συμβαινει αυτο τα fancy θα μενουν πισω σε αναπτυξη.
Αυτο βεβαια για μενα δεν αποτελει προβλημα-ειναι σαν να ταιζεις πιο λιγο-αλλοι ταιζουν με τις χουφτες κι αλλοι με τα δαχτυλα.
Το ξαναλεω ομως, κατ' εμε ειναι τυχερα τα χρυσοψαρα που απο το πετσοπ καταληγουν σε ενυδρεια...οτι μεγεθος εχουν αυτα ,γιατι εκει πλεον μιλαμε για φιλτρανση,φως aquascape(οοοτι και να ναι αυτο,δινει ασφαλεια στα ψαρια και αλλες συμπεριφορες).
Αμμο βαλε σκουροχρωμη κατα προτιμηση ή και μπεζ αλλα οχι ασπρη, δεν στρεσαρει τα ψαρια και φαινετε πιο εντονη η αντιθεση με τα χρωματα των ψαριων.Μπορεις επισης να βαλεις και φυτα ζωντανα χαμηλων απαιτησεων(ανουμπιες-ολα τα ειδη,βαλισνεριες,κρυπτοκορινες,κρινουμ,εχινοδωρους ).Ενα μικρο κολπο ειναι να βαλεις τα φυτα πριν αγορασεις τα ψαρια.Τα δε ψαρακια να ειναι μικρα ωστε να μαθουν-μεγαλωσουν με τα φυτα ωστε να μη στα πειραζουν.(Ειναι βεβαια αλλες οι απαιτησεις των χρυσοψαρων σε "πρασινη" τροφη οσο μεγαλωνουν).Ετσι σε λιγο καιρο θα εχεις φυτεμενο με χρυσοψαρα.
Καποια μικρη ενσταση εχω με το φιλτρο το οποιο ποτε δε πιστεψα στα ριο με τον κυκλοφορητη να παραδιδει το πνευμα σε "ασχετη ωρα" και να τρεχω με αλλαγες νερου μεχρι να ανοιξουν τα καταστηματα.Γνωμη μου αφου ξεκινησεις πλεον καποια στιγμη-οχι μακρινη- κανε "καβα" για κανενα εξωτερικο.
υ.γ. Δες κι εδω τον φιλο που δινει το ενυδρειο του.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=64836
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01579 seconds with 10 queries