Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #54  
Παλιά 12-09-12, 01:34
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης Μ5 Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικο συμφωνω μαζι σου,ομως,η αγενεια που αναφερεις δεν θα πρεπει να υπαρχει εδω μεσα,ουτε απο αυτον που απανταει αλλα ουτε και απο αυτον που ρωταει.Αν θελει καποιος να ειναι αγενης γιατι νομιζει οτι ειναι(ακομα και αν πραγματικα ειναι)o KΑΘΗΓΗΤΗΣ(σαν αυτον που διαφημιζει το στοιχημα)των ενυδρειων,μπορει να ποσταρει στις ψαροσουπες του youtube.Κατα τα αλλα μαζι σου.

Γιαννη κανε μια φανταστικη ερωτηση και βαλε με το μυαλο σου φανταστικες απαντησεις που θα επερνες απο διαφορα υπαρκτα και φανταστικα προσωπα απο την ιστορια η απο νουβελες (σκεψου στα ακρα πχ πως θα σου εδινε την ιδια απαντηση η Μανταμ Σουσου του Ψαθα, και πως ο Αριστοφανης, πως θα αποσπουσε απο σενα -με πρηξιδια ερωτησεις- την απαντηση ο Πλατωνας, πως θα σου απαντουσε ο Μακρυγιαννης -πιο χοντρα κι απ τον Αριστοφανη μαλλον- κτλ κτλ κτλ) σκοοπος ειναι η απαντηση να ειναι σωστη απο κει και περα αναλογα το δέκτη μπορει για καποιον αντιστοιχα να μη λειτουργησει ο ευγενικος τροπος και να θελει "να τ ακουσει" για να κατανοησει, οποτε ποτε ενας τροπος δεν ειναι ντε και καλα καλυτερος απο καποιον αλλο.
Προσωπικα πιστευω οτι πιο πολυ κοσμο θα αγγιζε η σατυρα παρα η απολυτη ευγενεια ή η απολυτη αγενεια και οποιος εχει εμφυτο ενα τετοιο χαρισμα μπορει να αγγιξει πραγματικα το μεγαλυτερο ποσοστο του κοσμου.
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01460 seconds with 10 queries