παντως μιας και η συζητηση ξεκινησε απο κει,προσωπικα δε με πειραζει καθολου το να κανει καποιος λαθος και να "σκοτωσει" ψαρια εν αγνοια του.ολοι τοχουν παθει και ολοι θα το ξαναπαθουμε καποια στιγμη.και ναι,ειναι μεσα στο "παιχνιδι" αυτο.οπως ειναι και ο θανατος γενικοτερα στο "παιχνιδι" της ζωης που λεμε.
προσωπικα λοιπον δεν με ενοχλει καθολου να ακουσω τα λαθη καποιου,η και τα δικα μου και να τα συζητησω.αν προκειται για δικο μου λαθος,ευχαριστως θα ακουσω το σωστο εφοσον μου το εξηγησουν και αν ειναι αλλουνου ευχαριστως θα κατσω εγω να εξηγησω οσο καλυτερα και ακριβεστερα μπορω και με τα λιγα που ξερω για το χομπι.ποτε δεν ειμαι απολυτος και αν δεν γνωριζω κατι θα το αναφερω ωστε να μπορεσει ο ενδιαφερομενος να κοιταξει και αλλου για πληροφορηση η να παρει κιαλλη γνωμη.
αυτο που με "ενοχλει" (οσο μπορει να ενοχλησει καποιον κατι που διαβαζει σε ενα φορουμ)ειναι οταν εξηγεις σε καποιον τα λαθη που εκανε,και αντι να πει "ναι ρε φιλε εχεις δικιο μ...α μου",σου απανταει :
"χαχχαχαχ, στους 27C ειναι απο μεσα Αυγουστου και μια χαρα τα βλεπω τα ψαρια και καποιες γαριδες ειναι και αυγωμενες, απλα η ψαροσουπα εγινε minimal και νιωθουν μοναξια...συνεπως μπορω να βαλω ψαρια κανονικα?"
με αλλα λογια ειναι σαν να σου λεει "καλα λεγε εσυ τωρα δεν πειραζει,εγω θελω να βαλω ψαρια.να βαλω?"
οσο για το "σαγανακι" το ειπα μεταξυ σοβαρου και αστειου γιαυτο και το "

" στο τελος.και μετα απολα αυτα,ενω προσπαθεις τοση ωρα να βοηθησεις,σου λενε οτι εχεις και υφος...
οχι δηλαδη αν κανω λαθος καπου και δεν εχει λογικη αυτο που λεω,πεστε μου και θα ζητησω και συγνωμη