Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345
...
τους ειχα ρωτησει ομως στο πετσιτυ και μου ειχανε πει οτι ισχυει η εγγυηση κανονικα και τη δινουν οι ιδιοι γιατι ειναι δικια τους εισαγωγη,δεν υπαρχει αντιπροσωπεια.δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου,αλλα κοιταξε το και ρωτα τους.εγω παντως εμεινα πολυ ευχαριστημενος,και απτο ενυδρειο και απτο καταστημα.
...
|
Θα κάνω μια βόλτα από κάποιο κατάστημα που το έχει (Η πρώτη εντύπωση από την petcity είναι θετική μια και σε τηλεφώνημά μου στα κεντρικά και ερώτηση σε πια καταστήματα το έχουν για να το δω και από κοντά. Με κάλεσαν μετά από ώρα και μου έδωσαν απάντηση, μάλιστα και με λεπτομέρειες. Μέχρι και για ένα κατάστημα μου είπαν ότι έχουν ένα εκθεσιακό κομμάτι διαθέσιμο αλλά σε άψογη κατάσταση. )
Είναι πράγματι δική τους εισαγωγή γι΄αυτό και οι τιμές αυτές.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345
...
μη σε φοβιζει το οτι δεν υπαρχει αντιπροσωπεια,γιατι απτην εμπειρια που εχω απτην προηγουμενη δουλεια μου,αυτες ειναι οι καλυτερες περιπτωσεις αν συμβει κατι 
|
Η φοβία μου δεν είναι τόσο για το απρόοπτο π.χ. άνοιγμα του ενυδρείου, το οποίο αν συμβεί είτε επώνυμο είτε ανώνυμο προϊόν έχεις πάλι πισίνα θα γίνει το σπίτι

, αλλά για μια φυσιολογική, αν μπορώ να τη πω έτσι, βλάβη. Αν π.χ. αρχίσει και στραβώνει το καπάκι και χρειαστεί κάποιο ανταλλακτικό θα το βρω;
Αυτό εννοούσα όταν έγραφα, αν χρειαστεί αν θα το υποστηρίξει το petcity.
Τέλος πάντων, "Κυριακή κοντή γιορτή" που λένε, ελπίζω μέσα στην εβδομάδα θα έχω επισκεφθεί ένα κατάστημα και να δω τι απαντήσεις θα πάρω.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skydiver
...
Ασχολούμαι με διάφορα τεχνικά - πατέντες, αλλά στο σύστημα αυτό που δείχνει ο φίλος δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς πως είναι. Είναι φιξ; Ανοίγει από κάπου για να μπορέσεις να έχει πρόσβαση σε καλώδια και βάσεις ακροδεκτών (ντουί λάμπας);
|
Απ΄όσο θυμάμαι, ομολογώ ότι δε το κοίταξα και πολύ, είναι κολλημένο και τα μόνα ανοίγματα που υπάρχουν στο "Π" είναι στο πλάι για να βγαίνουν να καλώδια για τις βάσεις. Υποθέτω ότι με αρκετή όρεξη και αν πιάνουν τα χέρια κάποιου ίσως καταφέρει να το φέρει στα μέτρα που θέλει. Με πόσο κόστος όμως και με τι αποτέλεσμα δε γνωρίζω.
Υ.Γ. Αν το θέλεις πάντως βιάσου, διότι αν ισχύουν αυτά που μου είπαν (μου το είπαν όταν τα έψαξαν για να δουν αν όλα έχουν τις ίδιες λάμπες ή απλά έτυχε στο δικό μου) στην αποθήκη του καταστήματος που το αγόρασα έχουν ακόμη δυο κομμάτια.