Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-09-12, 13:54
Το avatar του χρήστη Γιαννης Μ5
Γιαννης Μ5 Ο χρήστης Γιαννης Μ5 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μεγαρα-Αθηνα-Πρεβεζα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Η ολικη αλλαγη σε ενα ενυδρειο με ελλειπη συντηρηση μπορει να φερει τραγικα αποτελεσματα.
Η αποτομη αλλαγη παραμετρων, (εκτος θερμοκρασιας, ειναι και το pH Gh redox), ειναι επικινδυνη.
Ξεκινα με πολυ μικρες και συχνες αλλαγες, πχ 5%, και καθημερινα ανεβαζε σταδιακα το ποσοστο αλλαγης.

Σπυρο 50 λιτρα ειναι το ενυδρειο.Αν κρατησε δυο κουβαδες απο το νερο του και συμπληρωσει το υπολοιπο με φρεσκο,θα ειναι,σαν να κανει αλλαγη νερου.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Commando Εμφάνιση μηνυμάτων
κοιταξε εγω το μονο που θελω να αλλαξω ειναι ολα τα βοτσαλα και τα διακοσμιτικα!απλα θεωρησα σωστο να αλλαξω και ενα 80% του νερου!θα κρατησω μονο το φιλτρο και τα δυο ψαρακια μου!απλα μου ειπαν οτι πρεπει να κρατησω μερικα βοτσαλα απο τα παλια για να μπολιααστει ο βυθος(συν το φιλτρο)!αμα αφησω μονο το φιλτρο ειναι καλυτερα?
Το παλιο βοτσαλο το ειπαμε για να βαλεις αμεσα γαριδες(οπως ειπες) στο νεο στησιμο.Αν δες θες να βαλεις αμεσα γαριδες τοτε βαλε μονο καινουριο.Το παλιο βοτσαλο παντως δεν μπολιαζει το φιλτρο(τουλαχιστον αμεσα.Εσενα φανταζομαι ειναι ηδη στρωμενο.)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 03-09-12 στις 13:54 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01329 seconds with 10 queries