Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #25  
Παλιά 02-09-12, 20:49
katrampanelis Ο χρήστης katrampanelis δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 20-08-2012
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 22
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
...
Ποια θα ηταν η τελικη τιμη για το ελιτ με βαση χωρις φιλτρο και χωρις θερμαντηρα και ποια τιμη για το lido με βαση (και υποχρεωτικα φιλτρο και θερμαντηρα)?
Για το Elite η καλύτερη τιμή που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι 115 ευρώ σκέτο το ενυδρείο. Πρόσθεσε 80 ευρώ ακόμη για τη βάση, η οποία δε βρίσκεται και πολύ εύκολα, συνολικό κόστος 195 ευρώ.

(Υποθετικά αν σε αυτά προσθέσουμε και τον απαραίτητο εξοπλισμό, τον οποίο θεωρούμε ότι δεν τον έχουμε, θέλουμε ακόμη, στη καλύτερη περίπτωση, περίπου άλλα 80 ευρώ. Σύνολο 275 περίπου ευρώ. )

Για το Lido με τον εξοπλισμό που διαθέτει και τη βάση το κόστος είναι από 300 έως 330 ευρώ. Γράφω καθαρές τιμές χωρίς προσφορές κουπόνια κ.λ.π..


Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Skydiver Εμφάνιση μηνυμάτων
...
Εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση - παρατήρηση - πρόταση:
Μήπως συμφέρει το Elite αν του προσαρμόσουμε τα παρακάτω στο καπάκι του (αν αυτό είναι εφικτό);

1. Ανακλαστήρας Juwel
2. Sera plant color T8 15 W
3. Sera blue sky Royal T8 15 W


Συνολικό κόστος γύρο στα 35€


Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο, ειδικά εάν δε το έχει ξανακάνει κάποιος, να προσαρμόσει τις λάμπες αυτές στην υπάρχουσα βάση του elite.


Τέλος πάντων ο καθένας αποφασίζει και πράττει όπως θεωρεί καλύτερα.
Προσωπικά κατάλαβα ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ με το προϊόν μιας αντιπροσωπείας η οποία δεν ασχολείται καν η ίδια με το προϊόν της και, για να το γράψω όπως το βίωσα, προσπαθεί να κοροϊδέψει τους πελάτες της, θεωρώντας, πιθανόν, ότι αν πιάσει έπιασε. Σε περίπτωση που δε πιάσει, πετάει ένα "δε ξέρουμε πότε θα έχουμε" και θεωρεί ότι εκεί τελειώνει η ευθύνη της. Δε θέλω να σκεφτώ και τη περίπτωση του να τύχει κάτι στο χρονικό διάστημα του ενός έτους που, υποτίθεται, ότι καλύπτεται το προϊόν από την εγγύηση αυτής της αντιπροσωπείας.

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01949 seconds with 10 queries