Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-09-12, 23:26
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

βασικα εκτος απο το γλαστρακι που ειναι λαθος θα σου πω τη δικη μου εμπειρια με low end φυτεμενα. (ουτε προκειται να ανεβω κατηγορια, φτιαχνω ενυδρεια με γνομωνα τις οσο γινεται καλυτερες συνθηκες για τα ψαρια κι οχι για τα φυτα, τα οποια βλεπω επισεις σαν μεσο για να καλυτερευουν τις συνθηκες για τα ψαρια)
Παλια αγοραζα ενα σωρο φυτα απο μαγαζια και μου εποιανε ενα στα δεκα και τα υπολοιπα ειτε μου σαπιζαν αμεσως ειτε δεν αναπτυσονταν και χαλαγαν σιγα σιγα.
Καποια στιγμη καποιο παλικαρι απο δω μυ ειπε τη διαφορα των emerced και των submerced καλλιεργειων (τα φυτα των μαγαζιων εχουν συνηθως μεγαλωσει emerced για διαφορους λογους, οποτε μονο σε ενα high end με co2, καλο φωτισμο, σωστη λιπανση κτλ κτλ μπορουν να ποιασουν 100% ενω κλαδεματα και ριζες που εχουν αναπτυχθει και μεγαλωσει μεσα σε ενυδρεια υποκεινται σε πολυ λιγοτερο στρες, εστω κι αν μεταφυτευονται απο ενα high tech φυτεμενο σε ενα low tech).
Με δεδομενο αυτο αρχισα κι αγοραζα φυτα απο κλαδεματα και ριζουλες συγχομπυστων, και οντως σχεδον ολα ποιασαν μια χαρα και αναπτυσονται κι ολας.

Δε λεω πως ολο αυτο το στορι ειναι απολυτο και πανακεια αλλα τουλαχιστο στα δικα μου δεδομενα ετσι παιχτηκε.

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01434 seconds with 10 queries