Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 03-02-05, 09:58
ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 21-12-2004
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μηνύματα: 20
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από red rubin
Σωστος Γιαννη.Καποιες φορες δεν πηγαινουμε με τους κανονες που μας λενε τα βιβλια.Το ξερει καλυτερα ο γειτονας σου!!! Πιστευω τωρα με το χιονι το σπιτι να εχει γινει igloo.
Επισης για την αρρωστια του φιλου προτεινω σκονη σκορδου μεσα στο beafheart.Αν τρωνε φυσικα.Αν εχει λεπτυνει πολυ το κεφαλι των ψαριων τοτε θα πιστευα οτι το παιχνιδι εχει χαθει δυστυχως!

Καλημέρα δυστυχώς οι δίσκοι συνεχίζουν να είναι σε άθλια κατάσταση να φανταστείτε ότι αν τους δείτε από πάνω είναι σαν να βλέπετε ένα φύλο χαρτί ,τόσο λεπτή είναι !!!
Βλέποντας λοιπόν ότι είναι όλη την ώρα οριζόντια και τους παίρνει το ρεύμα του φίλτρου έκανα τα εξής και παρακαλώ πείτε μου αν είναι σωστό η λάθος .
αγόρασα ένα μικτό 30λιτρο ενυδρείο για να το έχω σαν φαρμακείο μια και το 120λιτρο δεν βόλευε και τους έβαλα μέσα έτσι τώρα ρυθμίζω πιο καλά τις δόσης τον φαρμάκων
τους έβαλα πολλές βιταμίνες στο νερό και τι θεραπεία την κάνω από την αρχή με bactopur direct τις σέρα και flagyl (δεν βρήκα άλλο φάρμακο στη Κρήτη ) .τώρα σαν τελευταία επιλογή μη βλέποντας βελτίωση έπιασα τους δίσκους και τους τάισα με το ζόρι βιταμίνες (serra fishtammin) και τροφή .
σήμερα το πρωί που έφευγα για δουλεία τους παρατήρησα ότι είναι πλέον σε κάθετη στάση (τουλάχιστον προς το παρόν) και δεν τους τραβάει το ρεύμα από δω και από εκεί τροφή δεν τρώνε αλλά θα προσπαθήσω να τους δώσω πάλι με το ζόρι το απογευματάκι .παρόλο που μου έδωσε αυτό το πράγμα μια ελπίδα δεν είμαι ακόμη σίγουρος ότι θα τι γλιτώσουν ,αν έχετε καμία συμβουλή ακόμα να μου δώσετε θα σας ήμουν υπόχρεος
__________________
Ανάμεσα στο αεροπλάνο το οποίο πηγαίνει με πολλά χιλιόμετρα και στο έδαφος το οποίο είναι σταθερό νικητής βγαίνει πάντα το έδαφος
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01488 seconds with 10 queries