Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 31-08-12, 21:34
katrampanelis Ο χρήστης katrampanelis δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 20-08-2012
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 22
Προεπιλογή

Οι φωτογραφίες που ανέφερα είναι για τον kgf12345 που ζήτησε να δει τα τρεξίματα που έχει η σιλικόνη στις κολλήσεις και όχι για να δείξω κάποια διαφορά ανάμεσα σε αυτό που αγόρασα και σε αυτό που παρέλαβα.
Αισθητικά πάντως δεν είναι ορατές οπότε δε χαλάνε την εμφάνιση.

Link από το κατάστημα που το αγόρασα δε χρειάζεται μια και δε φταίει (το αντίθετο προσπαθεί και βοηθά στο να υπάρξει λύση και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτούς μια και αγοράζω διαρκώς για τα ζωάκια που έχω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα) για τις ανακρίβειες των χαρακτηριστικών που τους δίνει ο εισαγωγέας.
Στα χαρακτηριστικά που δίνει (και γράφει και πάνω στο αυτοκόλλητο που έχει το ενυδρείο) αναφέρει πως στη απλή έκδοση (αυτή δηλαδή που πήρα εγώ) έχει φωτιστικά Τ8 2Χ15 και ανακλαστήρες ενώ έχει Τ8 2Χ10W χωρίς ανακλαστήρες. Η απάντηση της εταιρείας (όπως τουλάχιστον μου είπαν από το κατάστημα που το αγόρασα) είναι πως, στη τελευταία παρτίδα ήρθαν όλα με αυτές τις λάμπες και ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να μου τις ανταλλάξουν γιατί δε ξέρουν πότε θα φέρουν.
Γενικά το "δε ξέρουμε" πρέπει να είναι η αγαπημένη τους φράση.

Με λίγα λόγια, αν το κρατήσω (και δε μου δώσουν τα φωτιστικά που υποτίθεται ότι πρέπει να έχει) θα πρέπει να τα αγοράσω μόνος μου με ένα κόστος περίπου 90-100 ευρώ, αν βάλουμε και τους ανακλαστήρες πρόσθεσε άλλα 15 ευρώ και το τελικό κόστος να φτάσει 230 ευρώ περίπου.
Με τόσα αγοράζω το Lido της Juwel το οποίο έχει στον εξοπλισμό του φίλτρο, θερμοστάτη, λάμπες Τ5 και είναι έτοιμο να το ξεκινήσω και "πουλάω μούρη" ότι έχω "Γερμανικό" ενυδρείο .



Υ.Γ. Μια και είμαι νέο μέλος και προς αποφυγή παρεξηγήσεων και πιθανών σκέψεων ότι γράφτηκα για να "θάψω" τη συγκεκριμένη εταιρεία. Ξεκαθαρίζω πως το μόνο που δε θέλω είναι αυτό, το αντίθετο μου αρέσει το ενυδρείο (το ήθελα χωρίς εξοπλισμό για να προσθέσω αυτά που θα επιλέξω γι΄αυτό και δε προτίμησα το Juwel αλλά ... ) αυτό και θα ήθελα να μη το επιστρέψω, αλλά δε μου αρέσει και το να με εμπαίζουν.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01657 seconds with 10 queries