Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-08-12, 09:33
Το avatar του χρήστη leda
leda Ο χρήστης leda δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: αττικη
Προεπιλογή

και περιμενω ανυπομονα οδηγιες ωστε να ζησουν ετυχισμενα και αξιοπρεπως για μηνες, μεχρι να μπουν στη λιμνη.
[/QUOTE]

O delta66 στην 'ειπε' γιατι ξερει πολυ καλα, οτι τα ψαρακια σου ουτε ευτυχισμενα θα ειναι αλλα ουτε και προκειται να ζησουν για πολυ. Εχεις ηδη ξεκινησει λαθος, αν και δεν φταις εσυ για το πως τα απεκτησες (οπως δεν εφταιγα ουτε εγω). Μην περιμενεις οτι με το μπολι μονο, ολα θα ειναι καλα. Το μεγαλυτερο λαθος σου ειναι η ανυπομονησια... Δυστηχως με τα ψαρια, πρεπει να εχουμε αρκετη υπομονη αλλιως δεν...
Ακουσε προσεκτικα τα παιδια εδω τι σου λενε ή τι σου λεω κι εγω. Κατι παραπανω ξερουν...[/QUOTE]

τα ψαρακια τα εχω μια μερα,σε 100 λιτρα νερο χωρις χλωριο,το οποιο αλλαζω και προσθετω συνεχως,δεν τα εχω ταισει,αυριο θα μπολιασω και θα μπει φιλτρο μεγαλυτερο απο αυτο που πηρα.
απο που και ως που ξερει πολυ καλα ο delta66 πως ουτε ευτυχισμενα θα ειναι μα ουτε και θα ζησουν για πολυ?

την ανυπομονησια που εγραψα και την θεωρεις το μεγαλυτερο μου λαθος, την εχω μονο για τον λογο του οτι θελω γρηγορα να φτιαξω τις καλυτερες συνθηκες,εαν το θεωρειτε τοσο λαθος,οκ δεν βιαζομαι,να τα αφησω να πνιγουν στη βρωμα και να διαβασω αργα και καλα ολη την ενοτητα,(για να μην διαβαζω "σκατα")εχουμε καιρο..

αλεξανδρε,γυναικα ειμαι.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01351 seconds with 10 queries