Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #222  
Παλιά 29-08-12, 14:55
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChocolatePuma Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλά δεν γνωρίζω τους ρυθμούς με τους οποίους πολλαπλασιάζονται οι λαθρεπιβάτες.
Και στην παρούσα φάση, δεν θα ήθελα να βρεθώ με καμιά 100ρια!!
100 δεν ειναι ασχημα, καλα ειναι, αλλα οσο περισσοτερα τοσο το καλυτερο.
Γιατι σε ενοχλουν? ετσι κι αλλιως αν το νερο σου ειναι υγειες τη μερα κρυμμενα ειναι τα περισσοτερα ειδη, τη νυχτα γινεται το παρτυ. (ειδικα τα Melanoides Turbeculata τα οποια προσωπικα αγορασα μερικα και πλεον μπορω να ειμαι βεβαιος οτι ο βυθος μου ειναι γεματος απο αυτα, αλλα φροντιζα να τα ταιζω αρκετα και μονο νυχτα μεχρι να πετυχω μεγαλες αναπαραγωγες)

Παράθεση:
Με το aplle snail, με έβαλες σε σκέψεις. Έχω ένα και είναι δεδομένο ότι επιβαρύνει. Αν θυμάμαι καλά σε ένα ποστ του delta, είχε αναφέρει πως είναι σαν να υπάρχει ένα 10πόντο ψάρι. Δλδ θα μου πρότεινες να το χαρίσω και να αρκεστώ στους λαθρεπιβάτες?
Κοιτα, ειναι πανεμορφο, αλλα υπολογισε το σαν ενα ψαρι στο θεμα επιβαρυνσης.
Γιατι να το χαρισεις αν σου αρεσει? Απλα να ξερεις πως βρωμιζει αρκετα, και δεν καθαριζει καθολου σχεδον (σνομπρει τα σαπια φυτα κτλ που τρωνε τα υπολοιπα σαλιγκαρια, ουτε θαβεται στο εδαφος για να πεις πως συμβαλει καπου θετικα, απλα ειναι ομορφο)

Παράθεση:
Με τις red crystal έχω μπερδευτεί! Και γω με τη λογική αυτή που λες, απέκτησα μερικές...και έχω εντυπωσιαστεί απο τα χρώματα τους!
Αλλά θα τις ήθελα να τις δω να πολλαπλασιάζονται
απο moss εχεις καθολου?
Επισεις φροντισε να ειναι καλυμενη η εισοδος του φιλτρου με καλτσα για να μην μεγαλωνουν μεσα στο φιλτρο, και αν μπορεις μπολικη μοςς μακρυα απο την εισοδο του φιλτρου
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01904 seconds with 10 queries