Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-08-12, 10:05
Το avatar του χρήστη Immortal
Immortal Ο χρήστης Immortal δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ζωγράφου
Προεπιλογή

Επειδή πρόσφατα γράφτηκα σε γνωστό σκυλοφόρουμ μπορώ να πω ότι ο κάθε χώρος έχει τις δικές του ευαισθησίες. Φυσικά όταν μιλάμε για κάτι παράνομο δεν τίθεται θέμα διαλόγου, είναι καταδικαστέο!

Vaggelis η διαφορά μεταξύ του να πουλήσεις ένα σκυλί ακατάλληλο και πριν την ώρα του σε σχέση ας πουμε με την παρανομία του πειρατικού CD είναι ότι από το CD θα χάσει ας πούμε ο Χ καλλιτέχνης κάποια χρήματα και η Ψ εταιρία... Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται το CD όντας πειρατικό να γυρίσει και να δαγκώσει ας πούμε το παιδί σου με ότι αυτό συνεπάγεται... Το σκυλί όμως που δεν είναι μεγαλωμένο σωστά (είτε γιατί δεν έμεινε όσο έπρεπε με τη μάνα του είτε γιατί προκειται για ΒΥΒ δηλαδή εκτροφή της "πίσω αυλής") μπορεί εν δυνάμει να αποτελέσει σοβαρότατο κίνδυνο για τον αγοραστή και τους γύρω του... Δεν έχω κάτι με το παλικάρι που πουλάει, αν μη τι άλλο από χωριό είμαι και όλα μου τα σκυλιά τα έχω αποκτήσει από το γείτονα ή τη γειτόνισα αλλά όταν μιλάμε για ένα ζώο με τη δύναμη να σκοτώσει πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί. Και αυτή νομίζω είναι και η διαφορά μεταξύ ψαριών και σκυλιών... Όχι ότι τα μεν είναι ζώα και τα άλλα δεν είναι αλλά ότι τα ψάρια δεν είναι συνήθως επικίνδυνα για τον ιδιοκτήτη...

Page generated in 0,01372 seconds with 10 queries