Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-08-12, 08:47
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαμα
Προεπιλογή

σε 20 λιτρα πιστευεις οτι θα μπορεσεις να κανεις σωστη αναπαραγωγη και να ζησουν τα μικρα χωρις να εχεις προβληματα με αμμωνιες κτλ?
Εχεις ξανακανει αναπαραγωγη μονομαχου? Ξερεις ποσο ταισμα κανουμε στα μικρα μεχρι να μεγαλωσουν λιγο?
Σε τετοιες συνθηκες το τελευταιο που θα με εννοιαζε θα ηταν η αρτεμια (στην τελικη εγω οταν ειχα αναπαραγει δεν ειχα ταισει καθολου αρτεμια, αλλα τουλαχιστο η αναπαραγωγη εγινε σε 60 λιτρα. Οταν απομονωσα τα μικρα σε 25 λιτρα μετα απο 16 μερες για "καλυτερα" εφαγαν ενα peak αμμωνιας και τα εχασα) Αποτελεσμα απο 68 μικρα μου ζησαν τα δυο τα οποια μου την ειχαν κοπανισει και ειχαν μεινει με το μπαμπα τους κρυμενα οπου τα αφησα εκει μεχρι που γιναν 2 μηνων.

Τεσπα, σχετικα τωρα με το ερωτημα
Η φωλια εχει αυγα?

btw με το να ετοιμασεις αρτεμια ή και να εχεις παντα δε χανεις τιποτα, ειναι λιχουδια για τους μονομαχους γενικοτερα, οχι μονο για τα μικρα
Αν παλι εχεις μικρα και δεν εχεις αρτεμια παλι δεν ειναι καθολου προβλημα, τρωνε πολλα αλλα πραγματα

Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01238 seconds with 10 queries