Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 23-08-12, 00:31
Το avatar του χρήστη Nick74
Nick74 Ο χρήστης Nick74 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 26-12-2011
Περιοχή: Περαμα
Μηνύματα: 4.452
Προεπιλογή

Καλο το melafix αλλα εδω μιλαμε για dropsy και για τετοια πραγματα δυστυχως καλυτερα να παμε σε κατι πιο "βιαιο" γιατι δεν ειναι ενα απλο fin rot ουτε καποιο απλο εξωπαρασσιτο αλλα ενα απο τα πιο επικινδυνα και υπουλα συμπτωματα ασθενειας, και το κακο ειναι οτι δεν ξερουμε ποια ειναι η ασθενεια.

Το dropsy αυτο καθ αυτο δεν ειναι στην πραγματικοτητα ασθενεια, αλλα συμπτωμα καποιας ασθενειας που βρισκεται σε τελικο σταδιο και εχει ηδη σακατεψει τον οργανισμο του ψαριου.

Ενας καλος τροπος απολυμανσης ειναι το esha2000.
Σα φαρμακο δε σακατευει τη βιολογια, αλλα επειδη εχει στα συστατικα του και χαλκο πρεπει οποσδηποτε για οσες μερες κανεις την προληπτικη θεραπεια να βγαλεις απο μεσα οτι ασπονδυλο και σαλιγκαρι εχει το ενυδρειο και να τα βαλεις σε καποια καραντινα (λογικα καποιο ταπερακι με νερο) και αφου ολοκληρωθει η θεραπεια (αν θυμαμαι καλα 3 μερες κραταει) αν και ο κατασκευαστης γραφει πως δεν ειναι απαραιτητο, βαλε για σιγουρια φιλτρο ανθρακα για καμια μερουλα και μετα ξαναβαζεις τα σαλιγκαρια στο ενυδρειο.
Αν μεινουν τα σαλιγκαρια μεσα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το φαρμακο να τα σκοτωσει (κι εκτος οτι θα χασεις πολυτιμους συμαχους για την υγεια του βυθου, θα δημιουργησουν και αμμωνια )
Επισεις αν εχεις uv χρησιμοποιησε την (οχι κατα τη θεραπεια) για μερικες ωρες
__________________


Βγαλτε τους μονομαχους απο τις γυαλες και τα δεκαλιτρα και βαλτε μεσα τον petshop-ά που σας το προτεινε.
Γλυφτες ΔΕΝ υπαρχουν (λετε ο Αμαζονιος να εχει τζάμια) ? Και τα γατοψαρα ειναι κανονικα ψαρια κι οχι καθαριστες, οποιος θελει καθαριστρια, εχει στη Χρυση Ευκαιρια
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01428 seconds with 10 queries